Informació general

L'oposició titlla de "fluix" el discurs de l'alcaldessa

Per Cristina Sierra

Públic present a la conferència de l'alcaldessa

Després de la conferència protagonitzada per l'alcaldessa de Cambrils, els portaveus dels grups del NMC, el PSC i el regidor no adscrit Dani Pallejà van titllar de "fluix" el discurs i van afirmar que no s'havien aportat gaires novetats. El portaveu del NMC –Oliver Klein– va apuntar que, "esperàvem més novetats, exceptuant el Viver d'Empreses, les altres mesures eren previsibles". Klein va afirmar que el fet de parlar de mesures que han aportat estabilitat al consistori "no vol dir que es garanteixi el futur de Cambrils".

Per la seva part, l'exalcalde Robert Benaiges es va mostrar més crític amb la conferència. "Després de tres anys, que el principal argument torni a ser que la culpa és dels d'abans ho trobo trist i patètic. Aquest acte serveix per explicar perspectives de futur i no he vist que el discurs aporti esperança. No ha dit res que no sabíem. Encara espero un projecte de ciutat", va afirmar. Benaiges també va manifestar: "m'ha semblat que l'alcaldessa s'acomiadava. Els resultats de l'enquesta que ha fet recentment CiU els hi donen resultats molt clars. Malauradament, serà recordada com la responsable de portar Cambrils al darrer vagó del tren. Només cal preguntar als cambrilencs què en pensen de la seva gestió".

Per últim, el regidor Dani Pallejà va assegurar que, la sensació és que el govern segueix governant amb el retrovisor de tirar cap enrere i que les coses no es van fer amb encert". Dels projectes que va anunciar l'alcaldessa, el regidor no adscrit va apuntar que "algunes estan agafades amb pinces i ja veurem si es compliran". Pallejà també va criticar que Dalmau no reconegui que hi ha mèrits que corresponen a l'anterior equip de govern, com la Torre del Llimó o el certificat de Turisme Esportiu. "Això ho haurà de reconèixer en algun moment", va dir.

Comenta aquest article