Plata i bronze per a Sílvia Gutiérrez Comes en el Campionat de Catalunya Promesa

Sílvia Gutiérrez, en un moment de la prova de salt d'alçada

El passat diumenge 2 de febrer, a la pista coberta d’atletisme de Sabadell, es van celebrar les proves del Campionat de Catalunya d’Atletisme. La cambrilenca Sílvia Gutiérrez Comes, defensant els colors del Club Atletisme Tarragona, va participar en dues proves: en el concurs de salt d’alçada i en la cursa de 60 metres tanques, ambdues de la categoria Promesa.
La seva participació global va ser satisfactòria, malgrat els entrebancs patits en la sortida de la cursa dels 60 metres tanques. En la cursa de la final va sortir l’última després del tret, però va aconseguir remuntar fins a la tercera plaça, aconseguint la medalla de bronze amb un temps de 9”34, temps per damunt  de la seva marca personal.
En el concurs d’alçada, la valoració és molt positiva, va fer rècord personal i va batre el rècord el club, després de superar el llistó col·locat a l’alçada de 1,62m. Aquesta millor marca personal li va permetre fer-se amb la segona posició al pòdium del campionat de Catalunya.