Cultura

L'escriptora Mireia Vancells i la seva novel·la 'Negra memòria' protagonitzen el Club de Lectura Adult de la Biblioteca

Per Redacció

L'escriptora Mireia Vancells, a la dreta de Rosa M. Fusté, amb els diferents lectors que van participar al Club de Lectura Adult

El passat divendres a la tarda, l'escriptora Mireia Vancells, guanyadora del Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils Josep Lluís Savall 2012, va protagonitzar el Club de Lectura Adult de la Biblioteca Municipal. L'acte, en col·laboració amb l'Antena del Coneixement de la URV, va comptar amb la presència del regidor de Cultura –Francesc Garriga– i de diverses persones que havien llegit la novel·la de Vancells, Negra memòria.

L'escriptora va començar la seva intervenció desgranant les interioritats de la novel·la:  com la protagonista, amb l'ajuda d'una amiga, va desvetllar la seva curiositat per les activitats d’alguns vaixells que des del Maresme feien les Amèriques, la tasca d’investigació i documentació per a construir una història versemblant i detalls sobre els personatges o el desenvolupament de la història. Cal destacar que la novel·la va tenir crítiques molt positives per part de tots els presents i que la possibilitat de comentar-la amb l’autora sempre resulta molt atractiu perquè se li poden plantejar els dubtes que han anat sorgint durant la lectura.

Comenta aquest article