Esports

Mala jornada dels equips locals amb derrota del FC Cambrils, del Cambrils United i empat del Vilafortuny

Per Redacció

El cambrilenc –Rubén Ferraté–, jugador de l'Hospitalet de l'Infant condueix la pilota davant l'oposició de diversos jugadors del Cambrils United

Futbol

Segona Catalana

Tortosa 1 - FC Cambrils 0

El FC Cambrils va caure derrotat per la mínima en el seu enfrontament contra el Tortosa. Cal dir que el partit es va haver de jugar al camp de l'Amposta, perquè el camp del Tortosa està tancat per una sanció.
L'equip cambrilenc va realitzar un molt bon partit, amb més ocasions que l'equip rival i, possiblement, un empat o una victòria cambrilenca hauria estat el resultat més merescut. A l'inici del partit, el Tortosa va dominar el joc i, fruit d'això va arribar l'únic gol del partit després d'una errada de la defensa del FC Cambrils. A partir d'aquí, el Cambrils va reaccionar i va dominar el joc la resta del partit. De fet, els cambrilencs van disposar de nombroses ocasions per marcar, però no van estar efectius de cara a gol. A més, el porter local va estar molt encertat i va aturar alguns xuts en la mateixa línia de gol.
Cal dir que l'equip ha recuperat el jugador José Roldán, que torna al club després del seu periple per la Pobla de Mafumet –la temporada passada– i el Catllar, aquesta temporada. El FC Cambrils també va fitxar, la setmana passada, un altre jugador: William. Per contra, ha causat baixa Pau Segura.
El proper partit serà diumenge vinent, a casa, contra l'Ampolla.

Tercera Catalana

Cambrils United 0 - L'Hospitalet de l'Infant 1

Derrota per la mínima de l'equip, a casa, contra l'Hospitalet de l'Infant. El partit va començar amb bon joc per part dels cambrilencs i força domini local, davant d'un equip rival que no va posar les coses gens fàcils. L'enfrontament va ser de màxima igualtat, amb ocasions per ambdues bandes i un resultat de 0 a 0 al descans que ho deixava tot per decidir. En la represa, els cambrilencs ho van seguir, però no van tenir la sort de cara i no van poder aprofitar les ocasions que van tenir. Finalment, ja en el temps de descompte, va arribar l'únic gol del partit per part de l'Hospitalet de l'Infant. Justament va ser un cambrilenc i exjugador del Cambrils United –Rubén Ferrat閠 qui va marcar el gol de la victòria en el temps de descompte.
El proper partit de l'equip serà al camp del Falset Esportiu.

El Vilafortuny no va poder passar de l'empat contra La Riba

Quarta Catalana

Vilafortuny 0 - La Riba 0

Empat sense gols del Vilafortuny, aquest dissabte, contra La Riba. L'equip cambrilenc va quallar un molt bon partit, però no va tenir la sort de cara a porteria, davant d'un equip que va sortir a defensar-se. Els cambrilencs van tenir nombroses ocasions per marcar, com una clara ocasió de David Espejo en la primera part, un xut al pal i diverses faltes que el porter local va rebutjar. A més, l'àrbitre va evitar una major continuïtat en el joc, amb nombroses interrupcions i jugades que, en ocasions, van perjudicar el ritme del Vilafortuny. Durant el partit, es van produir tres expulsions, la del porter visitant amb vermella directa i dues locals, Elvis Quintas i Recasens que van ser expulsats amb doble targeta groga. Aquest és el primer empat de la temporada per a l'equip que fins ara, comptava tots els partits amb victòria.
El proper partit del Vilafortuny serà a casa contra el Mont-roig

Almoster 2 - Cambrils United B 0

Nova derrota del Cambrils United B, en aquesta ocasió al camp de l'Almoster. L'equip, que no acaba de funcionar ni de trobar els bons resultats, no va poder superar l'equip local, que es va mostrar molt més efectiu. Amb un gol a la primera part i un altre a la segona, l'Almoster va sentenciar el partit i va endur-se la victòria. El proper partit del Cambrils United B serà a casa contra el Maspujols.

Bàsquet

CN Terrassa B 51 - CB Cambrils 43

L’equip sènior A de CB Cambrils va caure derrotat aquest cap de setmana contra el CN Terrassa per 51 a 43. El partit es va iniciar força bé per als interessos dels cambrilencs que van començar dominant en el marcador en el primer període, però amb uns avantatges molt ajustats. En el segon quart, els locals van mostrar-se més encertats en atac i van aconseguir capgirar el marcador, arribant al descans amb un resultat de 22 a 19. En la represa del partit, el Terrassa va seguir en la seva línia d’encert i va incrementar el seu avantatge, amb un primer parcial de 14 a 8, deixant el tercer quart amb un marcador de 36 a 27. En el darrer quart, el Cambrils va recuperar-se i fins i tot va poder assolir l’empat als sis minuts de joc. Malgrat aquesta reacció cambrilenca, els locals es van sobreposar i, novament, van anotar un parcial de 9 a 0 que ja va ser definitiu. El Cambrils no va poder reaccionar i, malgrat que el parcial de l’últim quart els hi va ser favorable (15 a 16), va ser insuficient per endur-se la victòria.
El proper dissabte, a les 20.30 hores, l'equip rebrà la visita del Centre Catòlic de l'Hospitalet de Llobregat.

Handbol

H Molins de Rei 33 – 29 CH Cambrils   

Nova derrota de l’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils, aquest passat dissabte, en la seva visita a Molins de Rei. L’equip cambrilenc va mostrar una cara completament diferent a la de la setmana passada, però no els va valer per endur-se els dos punts en joc. Els del Baix Llobregat van acabar imposant-se gràcies a la seva gran experiència i encert en el darrer tram de l’encontre.
El partit es va iniciar amb els cambrilencs una mica freds, i els locals van aconseguir treure els primers avantatges importants (8-4), però poc a poc la defensa cambrilenca va anar agafant el seu lloc i la gran efectivitat que havien mostrat els barcelonins va baixar. Fruit d’això, els cambrilencs van aconseguir igualar el marcador a cinc minuts del descans (13-13), però una exclusió visitant i alguns malentesos defensius, van provocar que els locals tornessin a distanciar-se al final del primer temps (18-14). 
La segona part, va començar amb els cambrilencs molt concentrats i conscients del que havien de fer. En un quart d’hora de gran nivell, els cambrilencs van donar la volta al marcador gràcies a una gran defensa, un atac molt efectiu i algunes transicions ràpides. (22-23, min.45), però aquí va entrar en joc la veterania dels locals, que poc a poc van tornar a agafar el ritme que els interessava i es van posar per davant. Els cambrilencs van lluitar fins al final, però dues exclusions molt rigoroses en els moments clau, van fer que els del Baix Llobregat acabessin obtenint una victòria massa clara (33-29), pel que es va veure a la pista durant el partit.
Amb aquesta derrota els cambrilencs segueixen en places de descens, i la setmana vinent rebran la visita del Sant Quirze. Serà una bona oportunitat per sumar dos punts importantíssims i demostrar que la millora en el joc no ha estat flor d’un dia.

Resultats d'altres equips del club:
Cadet masculí: H Molins de Rei 13 – CH Cambrils 42
Juvenil masculí: H Sant Quirze 36 – CH Cambrils 35   
Sènior femení: Descansa

El Mediterrani va perdre a casa contra el Platense Segur de Calafell

Futbol sala

CFS Mediterrani 2 - Platense Segur de Calafaell 4

Tennis taula

Tercera territorial
AE Reus "B" 3 - Les Barques Cambrils "B" 4
Victòria del Cambrils a la pista de l’AE Reus per un ajustat 3 a 4. Els jugadors més destacats van ser Ramon Tost, Òscar Martínez i el jugador de base Pablo Alday de  l’institut Ramon Berenguer IV.

 L'equip segueix en la primera posició de la classificació.

En promoció, es van enfrontar els dos equips cambrilencs:
Perruqueria Crisart Cambrils "A" 5 - Autoplancha Platino "B" 0

L’equip A va guanyar amb claredat l’equip B. Els palistes que van jugar van ser: Adam López del col·legi Santa Caterina de Vinyols i els Arcs, Djordje Minakovic de l’escola La Bòbila, Sergio Robles de l’escola Joan Ardèvol, Ferran Zurita de l’institut La Mar de la Frau, Andreu Mestre, Miquel Alsina i Pablo Alday de l’institut Ramon Berenguer IV.

Destacar que l’equip "A" de promoció es manté invicte i en la primera posició de la classificació

.
Aquesta jornada, l’equip de Primera Territorial no ha jugat i es manté en la zona mitjana de la classificació.

El jugador del CTT Cambrils, Miquel Alsina, durant el torneig dels Jocs Escolars disputats el passat 25 de gener

Comenta aquest article