Esports

El Club Atletisme Cambrils assoleix un tercer i un quart lloc al campionat territorial d'hivern d'equips S-13

Per Pere Ferrando

Elisa Laguna entrant destacada a la línia de meta

Dissabte passat es va disputar, a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Camp Clar, el Campionat Territorial d’Hivern d'Equips S-13. Atletes que es troben a les categories infantil, aleví i benjamí formaven equip puntuant cadascú a una prova determinada. La suma total de punts donava lloc a la classificació final.
Els atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un bon nivell, assolint la 3a posició a la categoria masculina i la 4a a la femenina.

Els integrants dels equips van ser :
¬    Alba Canals als 60 metres llisos
¬    Marc Bernadó als 600 metres llisos
¬    Aitana Porqueras als 1.000 metres llisos
¬    Malen Calle als 2.000 metres marxa
¬    Jan Chiló i Aina Sabater als 60 metres tanques
¬    Jan Monserrate al salt d’alçada
¬    Andrea Romero al salt amb perxa
¬    Boi Estadella al triple salt
¬    Aarón Salguero i Jennifer Molano al llançament de pes

A títol individual cal destacar les victòries de Jan Chiló als 60 metres llisos i als 60 metres tanques aleví, l’Aina Sabater als 60 metres tanques aleví, el Boi Estadella al triple salt infantil i l’Eulàlia Català al llançament de pes cadet. Tanmateix, s’assolien un gran nombre de marques personals i marques mínimes per participar als campionats de Catalunya de les categories respectives.

Control absolut de pista coberta

L’endemà diumenge, l’Elisa Laguna participava a la 5a. jornada de controls absoluts de pista coberta que es disputava a la pista de Sabadell.
Als 60 metres llisos guanyava la 3a sèrie amb una marca de 8"16, amb el que batia el rècord de Cambrils absolut per 6 centèsimes que ella mateixa tenia. Tanmateix, també batia el rècord de Cambrils als 200 metres llisos, guanyant la 9a. sèrie i parant el cronòmetre en un temps de 27”18. l'anterior plusmarca la tenia ella mateixa amb 28"08, pel que la millora va ser considerable.

Mitja Marató de Terrassa

El mateix diumenge, la cambrilenca Montse Rovira participava a la Mitja Marató de Terrassa.
En un recorregut marcat amb pendents perllongades que dificultava poder mantenir un ritme constant, la Montse acabava la cursa en 23a. posició de la seva categoria amb una marca de 1:42:04, que suposava una millor marca personal batent en 44 segons el seu anterior registre.

Montse Rovira, a la mitja marató de Terrassa



Cursa dels 200 m. guanyada per Elisa Laguna

Comenta aquest article