Cultura

La tarragonina Dolors Ayxendri presenta l'exposició fotogràfica "Etiòpia, plors i somriures" a la sala Àgora

Per Berta Ruiz

Un moment de la inauguració de l'exposició de Dolors Ayxendri a la Sal Àgora, ahir al vespre

La sala Àgora acull, des d'ahir al vespre, l'exposició fotogràfica "Etiòpia: Mirades, plors i somriures" de Dolors Ayxendri. L’exposició és un recull de moments captats per aquesta tarragonina durant un viatge solidari a Etiòpia, el passat mes de novembre, realitzat amb el Col·lectiu d'Accions Solidàries amb Àfrica (CASA). L'objectiu del viatge era distribuir material sanitari i educatiu, aliments, i alhora apropar-se al motiu principal del treball del Col·lectiu Accions Solidàries amb Àfrica (CASA): els nens.

Les imatges fotogràfiques capten mirades d'infants que van captivar l'objectiu d'Ayxendri, mirades que transmeten moltes sensacions. L’autora pretén que aquestes mirades es creuïn amb d'altres, que arribin al cor d'aquells que les poden mirar i aconsegueixin sacsejar-nos. Són uns ulls intensos, ulls que observen, ulls plorosos, ulls vius, ulls que mostren tendresa i innocència.

La mostra es podrà visitar fins el proper 28 de febrer, de dilluns a dijous de les 8:30 a les 15 hores i divendres de les 8:30 a les 14 hores, a la sala Àgora.

Comenta aquest article