Societat

L'alcaldessa rep el nou jutge de pau, Joan Pedrell, i la nova jutgessa de pau substituta, Maria Antònia Moretó

Per Redacció

L'alcaldessa va rebre, ahir, el nou jutge de pau, Joan Pedrell, la jutgessa de pau substituta, Maria Antònia Moretó i l'anterior jutge de pau, Àngel Díaz

L’alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– va rebre, ahir, al nou jutge de pau de Cambrils –Joan Pedrell Font–, la jutgessa de pau substituta –Maria Antònia Moretó–, i el jutge de pau sortint, Àngel Díaz. L’alcaldessa els va convocar al seu despatx per donar-los la benvinguda. Recordem que, Pedrell i Moretó, van nomenats després de l’aprovació al ple celebrat el dia 26 de nombre, amb el vot favorable de tots els grups polítics. També va voler agrair els serveis prestats a Àngel Díaz, que ha exercit set anys de jutge de pau i deu més de jutge de pau substitut.

El nou jutge de pau té la medalla d’honor de la Generalitat i de la vila de Cambrils per la seva contribució en el posicionament del municipi com una referència del món gastronòmic i turístic. Joan Pedrell va ser propietari del conegut, prestigiós del restaurant Joan Gatell, que va obrir el seu avi el 1914. El desembre de 2011 va tancar l’establiment i es va jubilar. A més, en la seva llarga trajectòria, va ser president de l'Associació d'empresaris d'hoteleria de la província de Tarragona, membre de la comissió de Turisme de la Diputació de Tarragona, , membre del plenari de la Cambra de Comerç de Reus, i president fundador de l'Institut Català de la Cuina i del Rotary Club de Cambrils.

Per la seva banda, la jutgessa de pau substituta, Maria Antònia Moretó, era la coordinadora administrativa del Departament de Secretaria de l’Ajuntament de Cambrils fins que es va jubilar, el passat 16 d’octubre, després de 38 anys de servei a la casa de la vila. Actualment és membre del Consell de la Fundació del Cementiri Parroquial i de la ONG Mans Unides.

Comenta aquest article