El gelater cambrilenc Antonio Sirvent ofereix una classe magistral al concurs "Deja sitio para el postre" de Cuatro
![]() |
Antonio Sirvent durant la seva classe magistral de gelateria |
El gelater cambrilenc Antonio Sirvent va participar, ahir, en lemissió del concurs televisiu de pastisseria Deja sitio para el postre de Cuatro. El programa, dirigit pel prestigiós pastisser Paco Torreblanca, busca el millor pastisser amateur dEspanya i, en la prova de sabor daquest tercer capítol, els participants van assistir a una classe magistral de gelateria impartida per Antonio Sivent que va ser presentat com un dels mestres gelaters més reconeguts dEspanya i membre de lequip espanyol de gelateria de la Copa del Món de 2008, on va ser premiat com la millor copa de gelat i Ricard Camarena, que compta amb una Estrella Michelin. Tots dos els van ensenyar com preparar un gelat cremós i com crear un postre acompanyat de gelat i daltres ingredients. A continuació, els concursants van haver d'aplicar els seus coneixements de geladeria i elaborar la seva pròpia creació. Tant Sirvent com Camarena, juntament amb Paco Torreblanca, van ser els encarregats de tastar i valorar les postres elaborades pels participants.
Classe de gelateria als concursants del programa
El cambrilenc Antonio Sirvent ha valorat molt positivament a revistacambrils.cat la seva experiència al programa. Lexperiència ha estat positiva, molt interessant i molt intensa. De fet, van ser 7 hores de gravació als estudis de televisió de Getafe i he pogut conèixer una mica millor la televisió per dins, tot i que ja havia fet gravacions amb TV3. Als concursants els vaig fer una classe prèvia duns 30 minuts, per explicar com es fa el gelat i quina és la seva recepta i em van fer preguntes. Després vam fer lelaboració que es va emetre al programa. La majoria dels concursants no sabien fer gelat, perquè són amateurs i, de fet, el programa busca el millor pastisser amateur. Sels hi donen unes nocions molt didàctiques i això, crec que està molt bé. També cal dir que és un concurs amb un caràcter de reality, és a dir, en tot moment busquen les emocions i els comportaments dels participants i, en definitiva, la cuina és una excusa.
![]() |
El cambrilenc, al costat de Ricard Camarena, Paco Torreblanca i la presentadora Raquel Sánchez Silva, durant el tast de les postres |