Esports

Cambrils acull la primera fase comarcal de tennis taula dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

Per Redacció

Un moment de la competició de tennis taula, aquest passat dissabte a la tarda

El Palau Municipal d’Esport de Cambrils va acollir, el passat dissabte, la primera fase comarcal de tennis taula individual en el marc dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC), un programa de promoció esportiva establerta pel Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. El campionat de tennis escolar tornarà al pavelló de Cambrils el 8 de març a partir de les 9 hores amb la celebració de la tercera fase comarcal.

La fase comarcal de tennis taula està englobada en tres jornades individuals i, després es disputarà una fase comarcal de tennis taula per equips. El campionat compta amb un total de 44 xiquets i xiquetes de diferents categories, corresponents als equips del CTT Cambrils, el SR Unió l’Aleixar, l’Escola Puigcerver i l’Escola Pare Manyanet. El funcionament de la comepetició consistirà en que, els quatre primers classificats de cada categoria de la fase comarcal de tennis taula individual passaran a la fase del Trofeu Diputació, que tindrà lloc a Sarral. Pel que fa a la competició d’equips, es classificaran els dos primers de cada categoria. Posteriorment, els quatre primers classificats de cada categoria del Trofeu Diputació passaran a la final territorial del Trofeu Diputació, que tindrà lloc a Ulldecona. En equips, es classificaran els dos millors.

Cambrils també acollirà competició de bitlles, escacs, bàdminton i un entrenament de karate

A més, a Cambrils també tindran partits puntuables de bitlles catalanes, escacs i bàdminton i una jornada d’entrenaments de karate.
Les quatre fases comarcals de bitlles catalanes es disputaran els diumenges 16 de febrer, 9 i 23 de març i 27 d’abril, de 10 a 14 hores, al Parc del Pescador. La classificació individual servirà de base per participar a la final de Catalunya.
Per altra banda, la tercera fase comarcal d’escacs es va jugar el 18 de gener a la Unió Escacs de Cambrils. I el proper 23 de març se celebrarà una de les fases de bàdminton al Palau Municipal d’Esports. Finalment, l’1 de juny s’ha programat un entrenament de karate a la platja del Regueral de Cambrils de prebenjamins fins a infantils.

Les competicions estan organitzades pel Consell Esportiu, els clubs i entitats de Cambrils –la Unió d'Escacs, el Club Tennis Taula i el Club de Bitlles–, amb el suport de l’Institut Municipal d’Esports de Cambrils (IMEC).

La competició es va fer al Palau Municipal d'Esports cambrilenc

Comenta aquest article