Esports

El Club Nàutic Cambrils rep una Vela de Platí, la màxima distinció a un club atorgada per la Federació Catalana de Vela

Per Redacció

Regatistes del Club Nàutic Cambrils que van ser premiats a la Festa Catalana de la Vela, el passat dissabte

Un àmplia representació del Club Nàutic Cambrils –formada per regatistes cambrilencs i diferents membres de la junta directiva–, van ser guardonats, aquest passat dissabte, en el marc de la Festa Catalana de la Vela, organitzada per la Federació Catalana de Vela. L'acte, que va tenir lloc al Museu Marítim de Barcelona, va retre homenatge als millors regatistes de la temporada.

Representant el Club Nàutic, Mon Cañellas s’enduia dos premis, pels seus campionats de Catalunya en Làser radial i làser 4.7. A nivell individual també es va premiar a la regatista local Alicia Fras pel G2 d’Optimist. L’equip G1 d’Optimist format per Teresa Morató, Míriam Oliva, David Castro, Leandre Garcia i Marcelo Cairo, amb Eli Llargués com a tècnica, també rebien un premi com a campions de Catalunya per equips. Per altra banda, les embarcacions cambrilenques "Món de l'Ona" patronejada per Ramon Cañellas i "Tumbau", d’Enrique Gascón, per la primera i la segona posició, respectivament, a la Copa Catalana Sud de Creuers també van tenir premi.

Cal destacar el regatista del Club Nàutic Cambrils, Hugo Rocha, un dels grans triomfadors de la nit, que rebia tres premis pels seus campionats en J80 a nivell català, estatal i del món. Finalment, el Club Nàutic Cambrils rebia una vela de Platí, la màxima distinció a un club, que premia tant la seva tasca organitzativa com l’esportiva. Tot plegat, en una festa que va premiar 79 esportistes en vela, dels quals 38 s'han proclamat campions de Catalunya, 18 d'Espanya, 12 d'Europa i 8 del Món.

Comenta aquest article