Mon Cañellas guanya la regata Carnaval de Vilanova en classe radial i Míriam Oliva queda segona en la classe 4.7

El cambrilenc Mon Cañellas, en la primera posició del podi de la regata de Vilanova

Aquest passat cap de setmana, Mon Cañellas guanyava la regata Carnaval organitzada pel Club Nàutic Vilanova en la classe radial. Per la seva banda, la cambrilenca Míriam Oliva quedava segona en la classe 4.7, primera de la categoria femenina. Es tractava d’una prova classificatòria per al rànquing català. La competició es va disputar entre dissabte i diumenge amb una cinquantena de regatistes per cada classe.

En la primera jornada només es va poder celebrar una prova per falta de vent. Cañellas finalitzava el dia en la tercera posició. Diumenge millorava i es feia amb el lideratge. El cambrilenc Alberto Guillén, també en radial aconseguia la quarta posició, mentre que Oriol Oliva quedava en setzena posició. En la categoria làser 4.7 només es va poder realitzar la prova de dissabte completa, ja que diumenge no es va poder finalitzar pel poc vent. Míriam Oliva aconseguia la segona posició, primera femenina. En aquesta classe també hi van prendre part els cambrilencs David Castro, que quedava setè, Marcelo Cairo, que va aconseguir el desè lloc, seguit de Leandre Garcia. Aleix Nogués quedava en posició 23, Álvaro Garcia 38 i Alexandre Gil Vernet 45.