Esports

Victòries del Vilafortuny i del Cambrils United B i derrotes del FC Cambrils i del Cambrils United

Per Redacció

El porter del FC Cambrils atrapa una pilota davant d'un jugador del Morell, en el partit disputat ahir al matí a l'estadi municipal

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 1 - Morell 2

Derrota del Cambrils a casa contra el Morell. A la primera part, els cambrilencs van disposar de fins a tres jugades clares per aconseguir el primer gol del partit però finalment va ser el Morell qui va aconseguir el 0-1 al minut 20, resultat amb el que es va acabar la primera part. A la segona part, el Cambrils va sortir amb ganes de remuntar el partit i al minut 1, Alejandro aconseguia el gol de l'empat i, al minut 9, el Morell va marcar el 1-2. Al llarg dels darrers 30 minuts de joc, els cambrilencs van tenir més ocasions de gol i van aconseguir un segon gol que l'àrbitre va anular en considerar que estava fora de joc. Al minut 40, l'àrbitre va expulsar Juli per doble targeta groga i els cambrilencs no van poder empatar el partit.

La propera setmana, el FC Cambrils jugarà a casa del Tortosa, el vuitè classificat amb 28 punts. Actualment, els cambrilencs ocupen la quinzena posició amb 16 punts.

Tercera Catalana

Escola F. La Pastoreta "A" 5 - Cambrils United 1

Derrota del Cambrils United a casa de l'Escola F. La Pastoreta, en un partit on els cambrilencs no van poder demostrar el seu joc davant la superioritat dels locals. Al minut 2 de la primera part, La Pastoreta va marcar el primer gol; al minut 15 el segon; al minut 36 el tercer i al minut 42 el quart. Amb el 4-0 en contra, els cambrilencs no van afluixar el ritme i van tenir fins a tres oportunitats clares de gol que no les van materialitzar. A la segona part, l'àrbitre va expulsar el porter de La Pastoreta al minut 59 i, al minut 80, Alberto va marcar l'únic gol a favor de l'equip cambrilenc. Només cinc minuts més tard, La Pastoreta va rematar el partit amb el cinquè gol.

La setmana vinent, el Cambrils United jugarà a casa contra l'Hospitalet de l'Infant, el cinquè classificat amb 30 punts. Actualment, els cambrilencs ocupen la setena posició amb 29 punts.

Quarta Catalana

La Selva del Camp 0 - Vilafortuny 2

El Vilafortuny va sumar una nova victòria a casa de la Selva del Camp, en un partit que va estar molt disputats pels dos equips. El primer gol del Vilafortuny va arribar al minut 22 de la primera part, obra de Fran. Els cambrilencs no van disposar de gaires oportunitats de gol però al minut 30 de la segona part, Albert, el segon golejador de la competició, va aconseguir el 0-2 definitiu.

La propera setmana, el Vilafortuny jugarà a casa contra la Riba, el segon classificat. Recordem que els cambrilencs ocupen la primera posició de la classificació amb 39 punts.

Cambrils United B 4 - Porrera UE "A" 1

Victòria del Cambrils United B a casa contra el Porrera, el cuer de la classificació. Els cambrilencs van ser superiors durant els 90 minuts de joc. Al minut 4 de la primera part, Javier va aconseguir el 1-0. Només 10 minuts més tard, el Porrera va empatar el partit però els cambrilencs no van afluixar el ritme i al minut 35 Fran aconseguia el segon gol a favor dels locals. Al minut 42, Eusmerlin va marcar el 3-1, resultat amb el que s'acabava la primera part. Al minut 10 de la segona part, Wellsmella va aconseguir el definitiu 4-1 a favor del Cambrils United B.

El proper partit dels cambrilencs serà a casa de l'Almoster, el catorzè classificat amb 13 punts. A hores d'ara, el Cambrils United B ocupa l'onzena posició de la classificació amb 14 punts.

Partit entre el FC Cambrils i el Matadepera que va acabar amb victòria i golejada local

Primera Divisió futbol femení aleví infantil

FC Cambrils 10 - Matadepera 2

Aitor Gavilan encistella davant l'oposició d'un jugador del CB Cornellà, en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Bàsquet

CB Cambrils 59 – CB Cornellà B 76

El Cambrils va rebre, aquest dissabte, la complicada visita del Cornellà, equip que ocupa la quarta posició de la classificació. Malgrat que en la primera volta, els cambrilencs els van vèncer a domicili per 42 a 50, en el primer partit de lliga, en aquesta ocasió, els barcelonins van oferir un joc molt intens, ràpid i efectiu.
A l’inici del partit, els locals van començar dominant en el marcador amb un primer parcial favorable que, el Cornellà va poder igualar i arribar al final del primer període amb un ajustat 14 a 15. En el segon quart va seguir la màxima igualtat, fins que els visitants van sumar un parcial de 10 punts. El Cambrils va reaccionar i va poder escurçar les diferències abans del descans, deixant el marcador en 29 a 36.
La segona part va començar amb domini visitant, que va augmentar, novament, el seu avantatge. Els locals van poder reaccionar, però en cap moment van poder aconseguir capgirar el marcador. El darrer quart va ser definitiu, ja que el Cornellà va assolir la seva màxima diferència amb 19 punts. A partir d’aquí, els cambrilencs van intentar retallar el desavantatge, però quan s’acostaven en el marcador, els visitants ho evitaven. A més, diverses faltes personals i una tècnica xiulada a la banqueta cambrilenca va donar l’oportunitat al Cornellà d’anar obrint l’escletxa que, finalment, va ser de 17 punts.
El proper cap de setmana, l'equip s'enfrontarà al CN Terrassa.
 
El Cambrils CH va derrotar el Vila-seca

Hoquei


Vila-seca 2 - Cambrils CH 6

Partit important del Cambrils CH, el primer de la segona fase de la lliga. En l’inici del partit ja es va veure un canvi d’actitud dels jugadors cambrilencs. Als dos minuts de joc, Arcos ja va tenir la primera oportunitat de gol, malgrat que, un minut després s’avança en el marcador 1 a 0.
Tres minuts més tard, gol d'Arcos que empatava el partit i, tres minuts després, Arnau marcava el primer gol amb la samarreta del Cambrils, avançant el seu equip en el marcador. A falta de 12 minuts per acabar-se la primera part, doble aturada de Joan, el qual no va poder impedir el següent xut del Vila-seca que empatava el partit a dos gols. A partir d’aquí es van anar succeint els atacs constant per part dels dos equips, amb una molt bona jugada del nou fitxatge de l’equip, Arnau, i pocs instants després, arribava un preciós gol de Marcos aixecant la pilota i picant-la, 3-2. Posteriorment es va anul·lar un gol al Cambrils per peu i, a cins segons del final, excel·lent aturada de Joan que evitava l’empat dels vila-secans.
La segona part es va iniciar amb un gol de Mena d'un fort xut al minut 5, deixant el marcador en el 2-4. Uns segons més tard, un altre gol de Marcos després d’una jugada personal, 2-5. El Cambirls va tenir un minuts de bon joc aprofitant el seu avantatge en el marcador. Quan falten 7 minuts pel final Arcos feia un gol molt bonic per l'esquadra que va fer incrementar el marcador en el 2-6, que ja va ser definitiu, perquè a un minut del final Arnau va xutar la desena falta del Vila-seca, però no va aconseguir batre el porter.
Punts importants per mantenir-se en una bona posició a la classificació, la setmana que ve l’equip descansarà.

El CH Cambrils va perdre a casa davant el Canovelles, aquest passat dissabte a la tarda

Handbol

CH Cambrils 24 - Canovelles 34

Dolorosa derrota de l’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils, aquest passat dissabte enfront el Canovelles. L’equip cambrilenc va plantar cara a la primera meitat del partit, però en el segon temps els vallesans van imposar-se amb claredat i l’equip cambrilenc va veure impotent com s’escapaven dos punts més.
El partit es va iniciar amb els cambrilencs concentrats i per la feina i arran d’això van gaudir dels únics avantatges que tindrien en tot el partit, però amb el pas dels minuts, els visitants van anar agafant el ritme i la igualtat va presidir tot el desenllaç del primer temps. Els vallesans sempre amb un o dos gols per davant i els cambrilencs que intentaven posar-se per davant, però no podien. Al descans el marcador reflectia un 14-16, que donava encara esperances als locals.
L’inici del segon temps va ser clarament visitant i ràpidament les distàncies es van anar eixamplant. En deu minuts el partit havia quedat gairebé sentenciat (18-24). Els cambrilencs van seguir lluitant, però el resultat lluny d’escurçar-se, es va anar ampliant amb el pas dels minuts i els vallesans van dominar a plaer fins al final de l’encontre.
Amb la derrota els cambrilencs segueixen en places de descens, i la setmana vinent viatjaran fins a Molins de Rei, per visitar la pista del líder. Serà un enfrontament de gran dificultat, però en la primera volta, els cambrilencs van donar la sorpresa i van superar als del Baix Llobregat per 31-26, així que esperen poder començar la reacció obtenint una important victòria fora de casa.

Resultats d’altres equips del club:
 
Cadet masculí: CH Cambrils 25 – E Castelldefels 18
Sènior femení: CEH Vendrell 23 – CH Cambrils 6

Futbol sala

Flix FS 4 - CFS Mediterrani 4

Els jugadors del CTT Cambrils, Adam López i Djordje Minakovic, a la pista del Nàstic

Tennis taula

Primera territorial
La Selva "B" 3 – Les Barques Cambrils "A" 4
Merescuda victòria de l’equip cambrilenc, amb destacada actuació dels jugadors Marc i Daniel Crespo i Marc Marchante de l’institut Cambrils.



Tercera territorial
Vendrell "D" 3 - Autoplancha Platino Cambrils "B" 4

Complicada victòria del Cambrils a la pista del Vendrell, que va haver de suar per endur-se els punts de la victòria. L’equip local segueix en la segona posició de la classificació. Els jugadors més destacats van ser Ramón Tost, Miguel Ángel González i Pablo Alday de l’institut Ramon Berenguer IV.



Promoció 
Nàstic "A" 5 - Perruqueria CrisArt Cambrils "B" 0

Derrota dels cambrilencs a la pista del Nàstic, malgrat el bon joc d’Adam López del col·legi Santa Caterina de Vinyols i els Arcs i Djordje Minakovic de l’escola La Bòbila de Cambrils.

El partit de promoció entre el Reus “B” i el Cambrils “A” va ser ajornat. En aquest cas, l’equip segueix invicte i ocupa la primera posició de la classificació.  


Escacs

Ahir, la Unió d’Escacs Cambrils va iniciar la Lliga Catalana d'Equips i no els hi podia anar millor. Els dos equips cambrilencs participants van aconseguir unes àmplies victòries.
 
A la Segona Divisió Catalana, el primer equip del club va rebre a l’Escacs Reus i es va imposar pel resultat de 6,5 a 3,5. Els jugadors locals, per ordre de taulers, van ser: Baiges, Pujol, Recasens, Franquet, Vizcaino, Tudurí, Costa, Llabería Piqué i Ferré. En resum, quatre partides guanyades, cinc acabades en taules i tant sols una perduda.
 
El segon equip del club, a la Segona Territorial, va visitar el Vila-seca "B" i també va guanyar amb el contundent resultat de 4,5 a 1,5 gràcies al bon joc ofert per Caba, Solana, Cabrero, Bartolomé, Segura i Serrano. En total, quatre triomfs, unes taules i una partida perduda.



Comenta aquest article