Cultura

Pepet i Marieta ofereix el seu darrer concert en solitari al Mara's

Per Redacció

Josep Bordes, cantant de Pepet i Marieta, en un moment de la seva actuació al Mara's

Pepet i Marieta, en solitari, va oferir un concert, aquest passat dissabte 18 de gener, al pub Mara's. El cantant de la formació, l'ulldeconenc Josep Bordes, va oferir un concert en el que va repassar una part del seu repertori i on, sobretot, va fer gala del seu sentit de l'humor explicant nombroses historietes que van fer xalar el nombrós públic que es va aplegar al concert. En aquesta actuació no va faltar, com és habitual en els concerts que també fa amb la formació al complet, el seu particular striptease en un moment de l'actuació.
Entre les cançons que va oferir aquest dissabte no hi va faltar La Mani, l'adaptació de la qual amb el nom de La Via, es va convertir en la banda sonora de la Via Catalana d'aquest passat 11 de setembre. Precisament el vídeo d'aquesta cançó és un dels que opta als premis Enderrock d'enguany. Al Mara's, a més, hi van ser presents els membres de l'ANC Cambrils que van portar la urna de la campanya "Signa un vot per la Independència" per a que la gent s'hi pogués adherir.
El concert d'aquest dissabte al Mara's, a més, va ser força especial. És l'últim que feia Josep Bordes en solitari ja que, tal com ell mateix va dir, aviat serà pare i això el privarà de fer aquests concerts de petit format.

El Mara's es va omplir per escoltar el concert de Pepet i Marieta

Comenta aquest article