Informació general

Cambrils recull la bandera de Destinació Nàutica excel·lent en el marc de Fitur

Per Redacció

Els representants dels municipis que formen part de l'Estació Nàutica Costa Daurada amb la bandera de Destinació Nàutica, ahir a Fitur

Els cinc municipis que formen part de l'Estació Nàutica Costa Daurada –Cambrils, Salou, Mont-roig / Miami, Vandellòs / Hospitalet, Ametlla de Mar– van recollir, ahir, la bandera de Destinació Nàutica que els acredita com a excel·lents pel turisme nàutic. Amb aquesta distinció es reconeix a cadascuna de les cinc poblacions que en formen part i els hi premia la seva aposta per la promoció del turisme nàutic, així com per la pràctica d'esports i activitats nàutiques. El regidor de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils –Xavier Martí– va ser l'encarregat de recollir la bandera.

L'acte, realitzat en el marc de FITUR, va anar a càrrec de la Secretaria General d'Estat de Turisme i l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques. El lliurament de les banderes es va realitzar el primer dia de la inauguració de la fira internacional de turisme de Madrid, la qual s'allargarà fins el proper diumenge 26 de gener.

Comenta aquest article