Cultura

La Biblioteca Municipal premia els seus Superlectors de 2013

Per Berta Ruiz

Superlectors de la Biblioteca 2013, acompanyats de la regidora d'Ensenyament Carmen Quintana i la bibliotecària, Rosa M. Fusté

La Biblioteca Municipal de Cambrils va celebrar, ahir a la tarda, el seu 17è aniversari. Per commemorar aquesta data, a la sala d'actes del Casal Municipal de la Gent Gran, es va fer l'entrega de premis als Superlectors de la Biblioteca de 2013, és a dir, aquelles persones que durant l'any passat van realitzar un major nombre de préstecs. Tal com va comentar la bibliotecària –Rosa M. Fusté–, com cada any, s'estableixen van establir diferents categories en funció de l'edat dels usuaris, així com aquells centres educatius i entitats que fan ús del servei de préstec bibliotecari. Segons Fusté, des de la Biblioteca Municipal sempre s'ha fet una aposta pel foment de la lectura i el reconeixement als Superlectors és una forma de premiar els usuaris més fidels.

Els premiats van ser: Miguel Ángel Sosa Sánchez en l'apartat infantil de fins a 11 anys, amb 139 préstecs; Patricia Ranninger Lorenzo en la categoria de 12 a 17 anys amb 91 préstecs i en la categoria d'adults, el premi va ser per a Noelia Garcia Iglesias amb 475 préstecs realitzats durant l'any passat. En la categoria d'entitats, l'escola Mas Clariana va realitzar un total de 119 préstecs al llarg de 2013. Per fer l'entrega dels premis, es va comptar amb la presència de la regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament, Carmen Quintana.
A continuació, els alumnes de teatre del Centre Actiu de Riudoms van representar una adaptació lliure del conte Les tres roses d’Orient.

Un moment de la representació del conte Les tres roses d'Orient, a càrrec dels alumnes de teatre del Centre Actiu de Riudoms

Comenta aquest article