Informació general

La Sala Ka l'Arrib acull una exposició sobre els fluxos migratoris i el comerç

Per Redacció

Des del passat 28 d'abril i fins al proper 21 de maig, la Sala Ka l'Arrib acull l'exposició Demana tanda! Un món de botigues, una exposició promoguda per la Secretaria de Formació i Cultura de CCOO –amb el suport de la Secretaria d'Immigració del Sindicat– que organitza l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament i que col·labora amb CCOO a través del Servei d'Assessorament Laboral Jove (SAL).

Aquesta mostra vol posar de manifest la relació que hi ha entre els fluxos migratoris i l'activitat comercial, i ho fa mostrant la realitat quotidiana actual d'alguns comerços que estan vinculats amb aquests moviments de població. L'exposició vol denunciar la situació d'explotació o de discriminació laboral que molt sovint pateixen treballadors que vénen d'altres països. Segons l'exposició, a partir de la reflexió sobre el fet migratori la societat s'acostarà cada cop més a una realitat més evident per tal de  promoure la plena incorporació social d'aquestes persones com a ciutadans de ple dret. Es tracta d'una exposició de caràcter divulgatiu que pretén promoure una visió més positiva sobre el fet migratori.

Per altra banda, el proper 13 de maig l'exposició es podrà veure al Palau Municipal d'Esports amb motiu d'una jornada més del programa d'oci jove "Viudnit" i, finalment, el cap de setmana del 20 i 21 de maig serà al Parc del Pescador en el marc de les Jornades Interculturals i Solidàries de Cambrils.

Comenta aquest article