Esports

Victòria del Vilafortuny, empat del FC Cambrils i derrota del Cambrils United

Per Redacció

El FC Cambrils i La Canonja van empatar en el partit disputat ahir al nou estadi municipal

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 1 - La Canonja 1

En un matí fred i amb la presència de pluja, durant una estona de la primera part, el FC Cambrils es va avançar en el marcador al minut 7 de joc amb gol de Pau Aguiló i la Canonja va empatar el partit, dos minuts després. El marcador ja no es va moure més i els dos equips van mantenir una pugna de poder a poder.
El FC Cambrils continua en zona de descens. El proper partit serà aquest proper cap de setmana al camp del Morell, tercer classificat del grup.

Tercera Catalana

Unió Astorga 1 - Cambrils United 0

Derrota per la mínima del Cambrils United al camp de la Unió Astorga. En el minut 19 de la primera part va arribar el primer i únic gol del partit a càrrec dels locals, després d'una jugada a pilota aturada. A partir d'aquí, els cambrilencs van dominar el joc durant tot el partit i van tenir nombroses ocasions per marcar, però no van estar encertats de cara a porteria. Malgrat fer un bon partit, la falta de definició en atac va impedir el Cambrils United endur-se cap punt de la seva visita al camp de l'equip reusenc.
Amb aquesta derrota, l'equip baixa fins a la setena posició de la classificació. El proper cap de setmana jugarà al camp de l'Escola La Pastoreta de Reus.

Quarta Catalana

Vilafortuny 3 - Alcover 0

Nova victòria del Vilafortuny a casa contra l'Alcover, en un partit on l'equip cambrilenc va demostrar la seva superioritat des del primer minut. Al minut 2 de la primera part, Albert va marcar el primer gol dels cambrilencs i, al minut 20, l'àrbitre va xiular un penal a favor del Vilafortuny que el va materialitzar Rafa. A la segona part, els cambrilencs van baixar el ritme i, després d'una sèrie de canvis  en el minut 30, el Vilafortuny va disposar de fins a quatre ocasions de gol. Finalment, al minut 44, Rafa va aconseguir el 3-0 a favor dels cambrilencs. El proper cap de setmana el Vilafortuny jugarà a casa de la Selva del Camp.

Riudoms - Cambrils United B (ajornat)

El partit va ser ajornat pel mal estat del terreny de joc a causa de la pluja. El partit es disputarà el proper 30 de gener o bé el dia 6 de febrer.

El CB Cambrils va vèncer l'AEJ Riera Cornellà, aquest passat dissabte a la tarda

Bàsquet

CB Cambrils 82 - AEJ Riera Cornellà 64

Important victòria de l’equip sènior A del CB Cambrils contra un rival directe, l’AEJ Riera Cornellà per 82 a 64. Els locals van començar força fluixos en atac, mentre que els rivals van saber aprofitar les seves oportunitats, així com la manca d’encert dels cambrilencs en el rebot defensiu. En el primer quart, l’equip de Cornellà es va anotar un primer parcial positiu amb un marcador de 13 a 22. En el segon període, el Cambrils va reaccionar i va millorar el seu joc. Va ser un quart de màxima igualtat, amb intercanvi de cistelles per part d’ambdós equips, els quals van marxar al descans amb un ajustat 35 a 36.
El tercer període va ser el punt d’inflexió que va permetre el Cambrils endur-se la victòria. L’allau de bon joc i d’encert ofensiu per part dels cambrilencs va suposar un parcial de 32 a 11, que deixava el Cornellà a 20 punts per sota al final del període, 67 a 47. En el darrer quart, el Cambrils es va dedicar a controlar la seva renda de punts, després d’un tercer quart excel·lent. En alguns moments del quart, els visitants van poder escurçar les diferències però, novament el Cambrils va prémer l’accelerador i va deixar el marcador en un clar 82 a 64.
Cal destacar el grau d'implicació de tot l'equip i en particular del Gerard Marco que va anotar 26 punts (màxim anotador del partit), 18 d'ells des de més enllà de la línia de 6,25.
El proper cap de setmana, l’equip rebrà la visita del CB Cornellà B.

Sènior femení

AB La Salle Tarragona 68 - CB Cambrils 27

Hoquei

UE Barberà 7 - Cambrils CH 3


Handbol


CH Cambrils 22 - Handbol Gavà 25

El CH Cambrils va caure derrotat a casa contra l'Handbol Gavà

Futbol sala

Flix FS 4 – CFS Mediterrani 4

Punt treballat del CFS Mediterrani a la pista del Flix. El partit va començar malament pels cambrilencs que, als 7 minuts de joc, ja perdien per 0 a 3. Amb aquest resultat, semblava que el Mediterrani tornaria a perdre un altre partit, però, un gol de Conrad en el minut 18 va reactivar el joc de l’equip. A partir d’aquí, l’equip cambrilenc va disposar de diferents oportunitats, però no va tenir recompensa. No va ser fins al minut 25 de la segona part quan Trivi va marcar el 3 a 2 i, dos minuts després, l’empat a tres. Després de l’empat, el Mediterrani va disposar de noves ocasions per marcar, però la manca d’encert de cara a la porteria els hi va tornar a jugar una mala passada. Per contra, en una jugada de mala sort, una falta llançada pel Flix i que Aleix no va poder aturar va permetre a l’equip local avançar-se en el marcador, 4 a 3. A falta de 3 minuts pel final, el Mediterrani va sortir a jugar amb el porter-jugador i, finalment, va obtenir el seu premi. En el minut 39 de partit, Trivi va marcar el definitiu 4 a 4.
El proper cap de setmana no hi haurà competició de futbol sala, la qual es reprendrà el dia 1 de febrer amb el partit entre el Mediterrani i el Platense Segur de Calafell, al Palau Municipal d'Esports.

Tennis taula

Primera territorial
Les Barques Cambrils "A" 1 - Almoster "C"5
Excel·lent joc dels locals, malgrat el resultat i espectacle de bones jugades per part d'ambdós equips. De l'equip cambrilenc, els jugadors més destacats van ser Marc Crespo, Guillermo Servetti i Marc Marchante de l'institut Cambrils.

Tercera territorial
Autoplancha Platino Cambrils "B" 6 - Salou "B" 0
Nova victòria del Cambrils, equip que manté la segona posició de la classificació. Van destacar els jugadors de base cambrilencs Andreu Mestre, Miquel Alsina i Pablo Alday de l'instituto Ramon i Berenguer IV.

Promoció
Dynamic System Cambrils "B"1 - La selva "A" 4
Bon joc dels jugadors més petits del club que, malgrat la derrota, mantenen una bona posició a la lliga. Cal destacar l'actuació d'Adam López del col·legi Santa Caterina de Vinyols i els Arcs i de Sergio Robles de l'escola Joan Ardèvol.

Vinaròs "A" 0 - Perruqueria Crisart Cambrils "A" 5
Contundent victòria de l'equip cambrilenc a Vinaròs, que segueix invicte. Els jugadors més destacats van ser Miquel Alsina i Pablo Alday de l'institut Ramon i Berenguer IV de Cambrils.


Miquel Alsina, a l'esquerra, i Pablo Alday, a la dreta, amb els jugadors de Vinaròs

Comenta aquest article