Esports

El cambrilenc Josep Pajuelo i el palista Miquel Alsina del CTT Cambrils pugen al podi de l'Open provincial de La Selva

Per Redacció

A l'esquerra de la imatge, el cambrilenc Josep Pajuelo del CETT Els Llops, va ser primer en dobles i segon en la categoria absoluta

Prop de 100 palistes de totes les edats i provinents de dotze clubs de la territorial tarragonina, es van donar cita al ja clàssic Open provincial del CTT La Selva que aquest any arribava a la seva dissetena edició. El torneig, disputat el passat diumenge, es va organitzar en tres categories: promoció (fins a la categoria infantil), absoluta i parelles, on les dues primeres eren puntuables pels respectius rànquings provincials. Al matí, els 30 participants de la categoria de promoció es van anar enfrontant, primer en una primera fase de grups i després en una segona d'eliminatòria directa que va acabar proclamant guanyador al jugador local, però pertanyent al Reus Deportiu, Aleix Miró que es desfeia del jugador del CTT Almoster, Felipe Restrepo amb solvència. El tercer també va ser el local però jugador del CTT Cambrils, Miquel Alsina.

En parelles, n'hi van participar 28, que van anar enfrontant-se en una eliminatòria directa. Els finalistes van ser els guanyadors de la darrera edició: Enric Casadó i Albert Masip, ambdós del CN Tarraco, els quals però, van cedir el títol en una emocionant final (2-3) a l’experimentat jugador cambrilenc Josep Pajuelo (CETT Els Llops) i Miquel Ayora (CTT Tortosa). En la categoria absoluta, i amb una participació extensa, la victòria va ser per a l’actual número 1 del rànquing, Sergi Ciurana (CTT Almoster) que, en una reedició de la final del campionat provincial del 2013 s’enfrontava al cambrilenc Josep Pajuelo. El veterà jugador del club de Gratallops s’avançava per dos sets, però el jove jugador d’Almoster consumava la remuntada emportant-se els tres darrers sets (3-2) tal i com ja va passar en el darrer campionat provincial. El tercer lloc va ser per a l’encara més jove jugador del CN Tarraco, Albert Masip, que en un partit calcat al de la final, aconseguia una meritòria remuntada (3-2) davant l'experimentat palista, Marc Piñol (CTT Almoster).
 
A continuació es detallen els resultats més destacats de les tres categories:
Absolut:
1r: Sergi Ciurana (CTT Almoster)
2n: Josep Pajuelo (CETT Els Llops)
3r: Albert Masip (CN Tàrraco)

Dobles:
1r: Miguel Ayora (CTT Tortosa) - Josep Pajuelo (CETT Els Llops)
2n: Enric Casado (CN Tàrraco) - Albert Masip (CN Tàrraco)

Promoció:
1r Aleix Miró (Reus Deportiu)
2n Felipe Restrepo (CTT Almoster)
3r Miquel Alsina (CTT Cambrils)

Tennis que van pujar al podi en la categoria de promoció

Comenta aquest article