Informació general

Sis agents de viatges familiars noruegs coneixen les possibilitats dels municipis de la Costa Daurada

Per Redacció

Una de les accions que es duen a terme al Patronat de Turisme de Cambrils són els viatges de familiarització (els fam-tryps) que són trobades amb diferents professionals del sector turístic dintre del calendari de visites organitzades tant per Turisme de Catalunya, com per Turespaña o, en el cas d’ aquest darrer, arribat de mans del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

L’objectiu d’aquests viatges de familiarització és poder oferir el màxim nombre de dades i informació que els permetin donar a conèixer millor el nostre municipi i tots els productes que oferim. Amb aquestes accions, treballen directament amb els professionals de mercats ja oberts o d'aquells que voldrien obrir.

Ahir se'n va fer un que consistia en la presentació de quatre municipis de la Costa Daurada i en la visita a diferents hotels. L’anècdota  d’aquest  fam-tryp és que el recorregut es va realitzar pels carrers de Cambrils en bicicleta, concretament ho van fer per el carril bici de l'Avinguda de la Diputació, que arriba fins a Salou.

Els participants eren sis agents de la branca del Touroperador TUI a Noruega, que és un dels principals programadors de destinacions a la Costa Daurada.

Comenta aquest article