Esports

Victòria del FC Cambrils fora de casa i del Vilafortuny en el derbi local de quarta catalana

Per Redacció

El Vilafortuny es va imposar a l'United B en el derbi local de quarta catalana

Futbol

Quarta Catalana

Cambrils United B 1- Vilafortuny 2

El Vilafortuny es va endur el derbi local davant el Cambrils United B, en un partit que va estar dominat pel Vilafortuny des del primer minut. El Vilafortuny, que ha guanyat tots els partits de la competició, va ser molt més superior que el Cambrils United B i va avançar-se al marcador al minut 35 de la primera part, amb un gol d'Alberto. Al minut 44, Souli va marcar el segon gol a favor del Vilafortuny. La segona part va començar amb un Vilafortuny bastant relaxat i al minut 25, el jugador del Cambrils United B, Jose Antonio, va marcar el 2-1.

La setmana que ve, el Vilafortuny jugarà a casa contra l'Alcover. Cal dir que l'equip cambrilenc és l'equip menys golejat de totes les categories de futbol i ocupa la primera posició de la classificació amb 33 punts.

Per altra banda, el Cambrils United B jugarà a casa del Riudoms el proper diumenge. L'equip cambrilenc ocupa la 14a posició de la classificació amb 8 punts.


Segona Catalana


Roquetenc 0 - FC Cambrils 1

El Cambrils va encetar l'any 2014 amb victòria al camp del Roquetenc. El partit va estar bastant igualat i els dos equips van disposar de les mateixes ocasions de gol a la primera part. Al minut 15 de la segona part, l'àrbitre va xiular un penal a favor de l'equip cambrilenc però el porter del Roquetenc el va rebutjar i Joan va marcar el primer i únic gol del partit. La resta de la segona part va continuar amb la mateixa tònica que la primera. A destacar el bon paper de la defensa del Cambrils.

El proper partit del Cambrils serà a casa contra la Canonja. A hores d'ara, els cambrilencs ocupen la quinzena posició de la classificació amb 15 punts.

El Cambrils United va perdre a casa davant l'España Canonja, en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda

Tercera Catalana

Cambrils United 3 - España Canonja 4

Derrota del Cambrils United davant l'España Canonja, en un partit complicat pels cambrilencs. Al minut 14 de la primera part, els locals s'avançaven al marcador i, nou minuts més tard, Jordi va marcar el gol de l'empat. Als dos minuts d'iniciar la segona part, l'àrbitre va expulsar el jugador cambrilenc Yeray però el Cambrils United va treure pit i tres minuts més tard, Sergi va marcar el 2-1.  Al minut 15, l'España Canonja va marcar el 2-2 i, acte seguit, Javier marcava el tercer gol a favor dels cambrilencs. Els darrers 25 minuts van estar dominats per l'España Canonja, que va marcar el tercer (65') i quart gol (70') amb només cinc minuts de diferència.

El proper diumenge, el Cambrils United jugarà a casa de l'Unió Astorga. Actualment, el Cambrils United ocupa la cinquena posició de la classificació amb 29 punts.

Futbol femení

Primera Divisió infantil aleví

FC Cambrils 1 - Sant Gabriel 5

Bàsquet

AD Torreforta A 60 - CB Cambrils 56

Derrota del Sènior A a la pista de l'AD Torreforta, on van perdre per 60 a 56. Els cambrilencs van fer un bon partit però va tenir problemes a l'hora d'encistellar, ja que la pilota no entrava i sortia rebutjada, un problema que no va tenir l'equip local.  Els de Juanfranc, amb moltes baixes, van fer un partit molt seriós i van lluitar per aconseguir la victòria fins a l'últim moment. Només iniciar-se el partit, l'equip cambrilenc va fer un parcial de (0,7), minut 4, màxim avantatge de tot el partit al seu favor. El primer període va acabar amb un marcador de 10 a 12, favorable al Cambrils. El segon quart va ser de l'ADT, que va donar la volta al marcador i en el minut 5 ja guanyava de 3 punts, (17,14). En el tercer període, els locals van sortir amb moltes ganes de dominar el partit, entre alguna que altra badada defensiva i alguna pèrdua de pilota dels cambrilencs, les diferències van anar augmentant a 7 punts i més tard a 12 (màxima del partit) i van acabar el quart amb el resultat de 45 a 34, 11 punts avall per al cambrils. En el darrer període, les diferències a favor dels locals es van mantenir en els minuts inicials, entre els 11 i els 9 punts. En l'últim minut, una pèrdua de pilota dels cambrilencs i la transformació per part de l'ADT de 3 tirs lliures de 4, els va donar la victòria per 60 a 56.

Sènior femení

CB Cambrils 44 - AE Pobla de Mafumet 30

Primera victòria de la temporada per a les jugadores del CB Cambrils.
El proper partit el disputaran, aquest proper diumenge, a la pista del A.B. La Salle Tarragona


Derrota del Mediterrani contra el Salou, en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al pavelló municipal

Futbol Sala

Primera divisió

CFS Mediterrani 1 - Salou FS 4

Handbol

H Cooperativa Sant Boi 38 -  CH Cambrils 31   

L’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils va caure derrotat en la seva visita a Sant Boi de Llobregat aquest passat dissabte. Barcelonins i cambrilencs van disputar un encontre molt igualat en la primera meitat, però en la segona, els locals van estar més intensos i concentrats i van poder endur-se una victòria important. El partit es va iniciar amb els del Baix Llobregat més concentrats i obtenint uns primers avantatges (6-3, min.10) que els permeteren dominar durant el primer quart d’hora, però l’equip cambrilenc amb l’entrada de nous efectius va reaccionar i va igualar el partit (9-9, min.18). En el tram final de la primera meitat, la igualtat va ser màxima i al descans es va arribar amb empat en el marcador (15-15).
A l’inici del segon temps els cambrilencs, van posar-se per davant, però només va ser un miratge i poc a poc els barcelonins van aconseguir portar el partit al seu terreny i anar guanyant renda poc a poc, fins que els cambrilencs van haver de demanar temps mort (23-19, min.38). Però la reacció visitant no va arribar i els locals van anar ampliant les distàncies fins als 7 gols (30-23, min.50) i des d’aquí fins al final va ser ja un intercanvi de gols fins al definitiu 38-31. 
Amb la derrota els cambrilencs queden en places de descens, i la setmana vinent rebran la visita del Gavà. Serà el proper dissabte 18 de gener al Palau Municipal d’Esports de Cambrils, en un encontre vital per als seus interessos i on intentaran sumar els dos punts per sortir del descens o com a mínim apropar-se a les places de permanència.

Hoquei

PHC Sant Cugat 2 - Cambrils CH 6

Tennis Taula

Primera territorial
Les Barques Cambrils "A" 4 - Amposta "B" 2
Victòria de l'equip cambrilenc contra l'Amposta, situant-se en la meitat de la classificació. Destacades actuacions de Marc i Daniel Crespo i gran qualitat de joc de Guillermo Servetti.

Tercera Territorial
Reus "C" 1- Autoplancha Platino Cambrils "B" 5
Excel·lent joc de l'equip base jugant en una categoria superior. A destacar els jugadors Miquel Alsina, Andreu Mestre i Pablo Alday, de l'institut Ramon Berenguer IV. L'equip manté la segona posició.

Promoció
Perruqueria Crisart Cambrils "A" 5 - Almoster "B" 0
Triomf rotund del primer equip de bases, que es manté invicte. A destacar els jugadors Andreu Mestre i Pablo Alday, de l'institut Ramon Berenguer IV.

Promoció Absoluta
Torneig Open La Selva del Camp
Miquel Alsina obté la tercera posició del torneig.

Comenta aquest article