Societat

Les festes de Sant Antoni 2014 enceten el seu programa d'actes aquest proper cap de setmana

Per Redacció

Detall del concurs de menjar mandarines de l'any passat, a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola

Tot just acabades les festes nadalenques arriben, aquest proper cap de setmana, la primera tongada d'actes festius corresponents a les festes de Sant Antoni que, com cada any, organitza la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària. Aquests primers actes festius tindran com a escenari les instal·lacions de la Cooperativa, aquest proper dissabte 11 de gener. El tret de sortida serà l'esmorzar popular amb llangonissa, pa torrat i oli nou que se servirà al preu de 3 euros. Poc després, a partir de les 10 del matí, s'iniciarà la XIIa edició del Campionat de Botifarra. Al mateix temps s'iniciarà la 9a trobada d'intercanvi de plaques de cava, a les mateixes instal·lacions de la Cooperativa. Al mateix temps, els grups festius locals, colla gegantera Tota l'Endenga, Ball de Bastons, Ball de Diables els Cagarrieres i Amics de la Sardana actuaran pel pati de la Cooperativa. També, durant el matí, hi haurà la gimcana de tractors, la tirada de bitlles i la competició d'escacs.

Concurs de mascotes i de menjar mandarines

A partir de les 11 del matí s'iniciarà el concurs de Mascotes i mitja hora després, el concurs de menjar mandarines, que enguany arriba a la sisena edició. Amb aquests actes es completa la matinal festiva a les instal·lacions de la Cooperativa. Els actes, però, continuen el dissabte a partir de les 7 de la tarda al Palau Municipal d'Esports, amb el concert extraordinari de l'Escola Municipal de Música de Cambrils. L'entrada al concert és de 5 euros i la recaptació que s'obtingui anirà destinada a l'adquisició de material musical per l'escola Municipal de Música.

Sorteig, concert i ball

Els actes continuen aquest proper diumenge 12 de gener, al Palau Municipal d'Esports. A les 12 del matí es farà el concert amb l'Orquestra Maravella. En el decurs del concert se celebrarà el tradicional sorteig de la Caixa Agrària. El darrer acte festiu d'aquest primer cap de setmana serà el ball amb l'Orquestra Maravella, que es farà el diumenge, a partir de les 7 de la tarda, al mateix Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article