Informació general

L'ANC de Cambrils se suma a la campanya 'Signa un Vot per la Independència'

Per Redacció

Nuri Mariné ha pintat l'autocaravana de la campanya "Signa un Vot per la Independència"

L'ANC de Cambrils participarà a la recollida massiva de vots de la campanya ‘Signa un Vot per la Independència’ convocada per l’executiva de l’Assemblea Nacional Catalana, una iniciativa que s’adreça a incentivar que els ciutadans de Catalunya exerceixin el Dret de Petició a favor de la independència. Aquest cap de setmana de l'11 i 12 de gener, els cambrilencs podran votar a les seus electorals ubicades al carrer Verge del Camí 15 i al carrer de Pau Casals 14 i la seu mòbil, una autocaravana pintada per l'artista cambrilenca Nuri Mariné que recorrerà els barris de la Llosa, Vilafortuny o Nou Cambrils.

Segons apunta l'ANC, "el dret de petició és una demanda que es fa a l'Administració Pública a través d'una instància per reclamar-ne la seva intervenció. Aquest dret serà decisiu quan una gran majoria de ciutadans realitzin la demanda". Una vegada hagi finalitzat la campanya, l'ANC enviarà al Parlament tots els vots "perquè en cas que no ens deixin votar al novembre, els nostres representants polítics declarin la independència de Catalunya. I si ignoren la petició de la majoria de catalans i no ens deixen votar, aquesta petició es convertirà directament en vot favorable per a la independència".

Per conèixer més la campanya, l'ANC ha elaborat aquest vídeo explicatiu on indica perquè és fonamental que els catalans exerceixin el Dret de Petició.

Comenta aquest article