Societat

La Unió de Botiguers lliura els premis del 30è Concurs Nadalenc d'Aparadors

Per Berta Ruiz

Carme Cros i Tomàs Sierra van lliurar les plaques als guanyadors d'enguany, el passat divendres

El passat divendres a la tarda, a la seu de la Unió de Botiguers de Cambrils, es va fer el lliurament de premis del 30è Concurs Nadalenc d'Aparadors. L'acte va comptar amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament -Carme Cros- i el president de la Unió de Botiguers, Tomàs Sierra. Ambdós van ser els encarregats de lliurar les plaques als guanyadors d'enguany i, també es va aprofitar per fer el lliurament de les plaques als guanyadors de l'edició de l'any anterior. Així doncs, al concurs d'enguany van resultar premiats els següents establiments: Perruqueria Príncep es va endur el premi a l'originalitat; Melé va obtenir el premi a la millor il·luminació; Pilar Abellà Floristes va ser premiat amb el premi al millor ambient nadalenc, mentre que el premi a l'establiment més comercial va ser per a Tretze Home. Els establiments guanyadors també van ser obsequiats amb dues entrades i una tovallola de l’Aquum Spa.

Enguany, al concurs hi van participar els següents comerços: Angelets, Anhel, Bambú Decoració, Carnisseria-xarcuteria Daniel Salinas, Encant, FM Serveis, Ferreteria Cambrils, Melé, Pilar Abellà Floristes, Pell Blanco, Quin Cacau!, Rosella, Tarambana, Tretze Home, Perruqueria Príncep i Vista Òptica.

Els premiats de 2012

En l'edició de 2012, Perruqueria Príncep també es va endur el premi a l'originalitat; la botiga Tarambana ho va fer com l’aparador més comercial, L’Ombra Floristeria es va endur el premi a la millor il·luminació, mentre que l’establiment Quin Cacau! va guanyar el premi a la millor ambientació nadalenca.

Comenta aquest article