Societat

Tot a punt per a l'arribada dels Reis Mags de l'Orient

Per Redacció

Arribada dels Reis Mags al port de Cambrils, l'any passat

Aquest diumenge, 5 de gener a la tarda, tindrà lloc l’arribada dels Reis Mags. Enguany, la comitiva reial tornarà a desembarcar a les Escales Reials, a les 19 hores. Després s’iniciarà la cavalcada que recorrerà la façana marítima i la rambla de Jaume I, després passarà per la plaça d’Aragó i arribarà fins a la plaça de la Constitució, des d’on enfilarà el camí cap a la plaça d’Espanya, passant pel passeig de La Salle. A les 20.30 hores, la comitiva reial arribarà a la plaça de Mossèn Joan Batalla –aquesta serà una de les grans novetats d'enguany–, on se’ls hi donarà la benvinguda i recolliran les cartes dels xiquets. A les 21 hores, aproximadament, està previst que la cavalcada arribi a la plaça d’Espanya, on es farà la benvinguda a Ses Majestats i, tindrà lloc la segona recollida de cartes de la canalla.

Per altra banda, avui 3 divendres 3 de gener, els patges de Ses Majestats els Reis Mags tornaran a fer un recorregut pels carrers de Cambrils i, a les 18.45 hores recolliran cartes tant a la plaça d'Espanya com a la plaça del Pòsit.

Repartiment de regals

Dilluns 6 de gener, els Reis Mags repartiran els joguets, casa per casa, a tothom que ho hagi sol·licitat prèviament. Enguany, el repartiment començarà a les 9 hores pel barri de l’Eixample i el Nou Cambrils –a la Vila–, per la plaça del Pòsit –al port– i per les urbanitzacions de Llevant i de Ponent. Com cada any, la Festa de Reis està organitzada per l'Associació d'Antics Alumnes la Salle amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils.

Comenta aquest article