Informació general

Es tanca el pàrquing del Mas d'en Moretó

Per Redacció

Entrada del pàrquing Mas d'en Moretó, aquest matí

L'Ajuntament de Cambrils s'ha vist obligat a tancar el pàrquing alternatiu del Mas d'en Moretó. Fonts del consistori han apuntat que el propietari del solar l'ha posat a la venda, finalitzant l'acord de cessió que tenia amb l'Ajuntament des de l'any 2008 i que es renovava cada any. Aquest matí, l'equip de senyalització de la Policia Local i l'empresa municipal Aparcam retiraran totes les senyals del pàrquing i tancaran els dos accessos amb cadenes.

La situació administrativa del propietari ha estat la causa principal per prendre la decisió de tancar el pàrquing. Des de la regidoria de Governació s'ha intentat negociar per evitar que es tanqués l'aparcament però el titular de la finca, que es troba en concurs de creditors, no ha volgut renovar el conveni perquè prefereix que el solar quedi lliure de càrregues. En els propers mesos, la regidoria de Governació haurà de negociar amb el nou titular del solar per poder reobrir l'aparcament.

345 places d'aparcament

L'aparcament del Mas d'en Moretó, de 345 places, es va posar en funcionament l'any 2008, en el marc d'un pla d'aparcaments gratuïts que va crear espais alternatius a diferents punts del municipi, com el del Xalet d'en Bau, Les Comes, el camí del Corralet o el Mas de la Creu, entre d'altres. Els propietaris dels terrenys van firmar un acord de cessió perquè l’Ajuntament els condicionés i els obrís com a aparcaments.

Les àrees d'aparcament més properes al pàrquing del Mas d'en Moretó són l'aparcament gratuït del Molí de les Tres Eres i el pàrquing de l'Hort del Cuchillo. També hi ha l'opció dels aparcament de pagament, com el de la plaça de l'Ajuntament o el pàrquing del Sindicat.

Comenta aquest article