Informació general

Les fortes ratxes de vent de més de 100 km/h causen nombrosos desperfectes

Per Redacció

El fort vent ha trencat un dels cartells del supermercat Aldi

Les fortes ratxes de vent de més de 100 km/h, durant tota la diada de sant Esteve, han causat nombrosos desperfectes i incidències a diferents punts del municipi. Cap a les quatre de la matinada del dia 26 de desembre, la Policia Local va començar rebre avisos altertant de la caiguda d'arbres, palmeres, pins i branques trencades a la via pública, així com tendals, parts de façanes, persianes, antenes, vidres i voladissos a punt de caure. També es va alertar del desplaçament de nombrosos contenidors al mig de la calçada o ciclomotors i motocicletes caigudes. Fins i tot, al carrer de Barcelona, la Policia Local va localitzar un vehicle enmig del carrer. El fort vent també va provocar l'ensorrament d'alguns murs com el de l'hotel Tryp Port Cambrils o el d'un xalet situat al barri de la Llosa. Un dels cartells del supermercat Aldi, situat al vial del Cavet, també es va trencar a causa de les fortes ratxes de vent. La Policia també va rebre l'avís d'un veí altertant que un sostre d'una nau del polígon de Belianes estava aixecat per la força del vent. També es va haver d’intervenir en la retirada desenyals de trànsit i pals de telefonia trencats davant de l’avinguda de la Diputació, així com una barrera trencada del pas a nivell de Renfe al Camí del Corralet. En total, els efectius van realitzar més d'una trentena de sortides per incidències causades pel fort vent.
A més, ahir al matí, la circulació de trens entre Mont-roig del Camp i Cambrils es va veure interrompuda per la caiguda d'un arbre a la via. Els trens van quedar aturats des de tres quarts de vuit fins a les onze del matí, quan es va poder restablir el servei.

A nivell de la demarcació, Bombers de la Generalitat van sebre una gran quantitat d'avisos a causa del fort vent. Els municipis més afectats van ser Tarragona, Reus, el Vendrell, Cambrils i Salou. A d'altres punts com al Morell, Calafell, Vallmoll o Aiguamúrcia van quedar-se sense llum per problemes amb el subministrament elèctric. Cal destacar que, a Vila-rodona, per exemple, les ratxes de vent van arribar als 137 km/h.

Comenta aquest article