L'atleta local Sílvia Gutiérrez, guanyadora absoluta del campionat territorial de proves combinades d’hivern

Sílvia Gutiérrez  a la prova de salt d'alçada

El passat dissabte dia 21 a la tarda, a la pista d’atletisme de Cambrils, es va celebrar el campionat territorial de proves combinades, on hi va participar la cambrilenca Sílvia Gutiérrez del club Atletisme Tarragona amb una actuació brillant tot i ser a l’inici de temporada.
En el decurs del pentatló, Gutiérrez va aconseguir dues millors marques personals en la cursa de 60 metres tanques i en el llançament de pes. A més, la marca de la cursa de 60 metres tanques 9”17 és una marca mínima per als campionats d’Espanya en la seva categoria promesa. La puntuació total assolida en la combinada (pentatló) va ser de 3.043 punts, la qual cosa li va permetre fer-se amb la medalla d’or de la combinada absoluta femenina. Les marques aconseguides en el decurs del pentatló fan que la Sílvia continuï molt motivada en el seu segon any en la categoria promesa, el resultats en cada prova van ser: a la prova de 60 metres tanques un temps de 9”10; en el salt d’alçada va superar l'1,52 metres; llançament de pes 9,71 metres; al salt de llargada 4,72 metres i a la prova de 800 metres, un temps de 2’43.