Una medalla de plata i dues de bronze per al Club Atletisme Cambrils al campionat territorial de proves combinades

Judith Codorniu durant la prova de llançament de pes

El passat cap de setmana es va disputar a l’Estadi d’Atletisme de Cambrils, el Campionat Territorial de Proves Combinades d’Hivern en les categories infantil, cadet, juvenil, júnior i absolut. 14 van ser els participants del Club Atletisme Cambrils que van assolir la següent estadística:

¬    3 medalles: 1 d’argent i 2 de bronze
¬    10 Marques mínimes per a participar als Campionats de Catalunya respectius

L' Elisa Laguna assolia l'argent a la categoria absoluta de la prova del pentatló amb 2.782 punts, molt a prop de la seva marca personal. Amb aquesta puntuació assolia la marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya. A nivell de prova individual també va assolir la marca mínima a les proves de 60 metres tanques amb un temps de 9”86 i salt d’alçada, superant el llistó a 1.43 metres. El bronze era per a la Judith Codorniu amb un total de 2.180 punts, marca personal i mínima de participació al Campionat de Catalunya Promesa. També va fer marca personal als 60 metres tanques amb un temps de 10”00.
A l’apartat infantil el Jan Monserrate guanyava la medalla de bronze al tetratló infantil amb una marca de 1.127 punts, marca personal i mínima per a participar al Campionat de Catalunya. El Jan va fer una gran combinada, millorant marca personal a totes les proves. Fruit d'aquesta situació, també va assolir marca mínima al salt de llargada i al llançament de pes.

D’altra banda, en el transcurs del campionat, altres atletes van assolir marca mínima per participar al Campionat de Catalunya de les seves categories. És el cas de l'Eulàlia Català al llançament de pes en categoria cadet i Jennifer Molano i Andrea Romero al llançament de pes en categoria infantil.

Els parcials dels medallistes van ser els següents:
Elisa Laguna (pentatló absolut): 60 metres tanques (9"86); alçada (1,43 m); pes (8,88 m); llargada (4,84 m); 800 metres lliures (2'44"01): total 2.782 punts (medalla d'argent)

Judith Codorniu (pentatló absolut): 60 metres tanques (10"00); alçada (1,34 m); pes (6,62 m); llargada (4,43 m); 800 metres lliures (3'07"73): total 2.180 punts (medalla de bronze)

Jan Monserrate (tetratló masculí): 60 metres llisos (9"01); llargada (4,19 m); pes (8,47 m); alçada (1,21 m): total 1.127 punts (medalla de bronze)