Esports

El FC Cambrils, el Cambrils United i el Vilafortuny acomiaden l'any amb victòria

Per Redacció

Jugada corresponent al partit disputat entre el FC Cambrils i La Selva del Camp, ahir al migdia

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 3 - La Selva del Camp 1

Còmoda victòria del FC Cambrils a casa contra La Selva del Camp, últim classificat del grup. Ben aviat, al minut 6 de partit, se li van posar les coses de cara als locals amb un gol matiner de Reales. El domini local es va fer evident amb un segon gol, uns pocs minuts després, gràcies a un gol obra de Deiver. Amb el marcador a favor, el FC Cambrils es va mostrar més còmode damunt del terreny de joc, davant d'un rival que es va veure incapaç de reaccionar. Al quart d'hora de partit, els cambrilencs feien el tercer, després d'una bona jugada que va ser rematada per Walter. Amb el 3 a 0 es va arribar al descans. En la represa i, amb un marcador tan favorable, els cambrilencs van poder controlar la seva renda de gols. Gairebé a les acaballes del partit, en el minut 84, arribava l'únic gol dels visitants.
Amb aquesta victòria en el darrer partit de l'any, el FC Cambrils se situa en la 15a posició del seu grup.
La primera jornada de 2014 serà el 12 de gener al camp del Roquetenc.

Tercera Catalana

Alhambra Reus 0 - Cambrils United 1

Important victòria del Cambrils United per la mínima al complicat camp de l'Alhambra de Reus. La primera part del partit va ser molt igualada i molt intensa, amb un joc de tu a tu per part d'ambdós equips, que van disposar d'algunes ocasions per marcar però, finalment es va marxar al descans amb un empat a zero. En la represa, els cambrilencs van saber imposar el seu joc davant d'un equip molt complex que coneixia molt bé el joc del Cambrils United. Al minut 20 de la segona part va arribar el gol cambrilenc obra de Reñé. A partir d'aquí, el marcador ja no es va moure i el Cambrils United va sumar els tres punts de la victòria. Amb aquest resultat, l'equip acaba l'any en la cinquena posició, empatat a punts amb el quart, a dos punts del segon –el Vila-seca– i a set punts del líder, el Camp Clar.
La competició es reprendrà l'11 de gener, a casa, contra l'España Canonja.

Quarta Catalana

El Vilafortuny es va imposar a l'Almoster, aquest passat dissabte a la tarda, a l'estadi municipal

Vilafortuny 4 - Almoster 0


Nova victòria amb golejada del Vilafortuny contra l'Almoster a casa per 4 a 0. El primer gol del partit va arribar a la mitja hora de joc, gràcies a un gol d'Elvis Quintas. Amb l'1 a 0 es va arribar al descans. En la represa, el Vilafortuny va imposar el seu joc i el seu domini i, fruit d'això van anar caient els gols. El segon de l'equip va anar a càrrec de Fran, el tercer va ser marcat per Ortiz i el quart va ser obra de Reca, a deu minuts del final. Finalment, nova golejada de l'equip que es manté invicte en tot el que portem de la temporada i segueix líder del seu grup de Quarta Catalana amb un ple de victòries.
El primer part de l'any serà el 12 de gener en el derbi cambrilenc contra el Cambrils United B. 

Futbol femení
Primera Divisió infantil aleví

Les xiquetes del FC Cambrils van caure derrotades, ahir al migdia, contra l'Espanyol

FC Cambrils 1 - RCD Espanyol 8


Bàsquet

Jordi Pallisé encistella en un moment del partit disputat aquest dissabte a la tarda entre el CB Cambrils i el Messer CBT

CB Cambrils 48 - Messer CB Tarragona 86


Partit força intens que es va decantar a favor dels tarragonins en el tercer període amb polèmica arbitral inclosa. Els cambrilencs havien sortit molt motivats davant el Messer CB Tarragona, líder de la categoria i únic equip imbatut. I la veritat és que la motivació i les ganes es van notar i el partit arribava a la mitja part amb la diferència d'un punt amunt pels tarragonins. A l'inici del tercer quart, els cambrilencs es van posar dos punt per davant però la reacció del CBT va ser immediata i al minut sis ja estaven 9 punts per davant. Però el rumb del partit el va marcar una jugada en la que els àrbitres van arribar a marcar una tècnica i dues personals a jugadors cambrilencs i tot seguit una desqualificant a un jugador cambrilenc i una altra a l'entrenador del CB Cambrils. A partir d'aquí, amb tot el seguit de tirs lliures que hi va haver i amb els jugadors cambrilencs descentrats i sense entrenador, el partit ja es va donar per decidit. El quart període ja va ser de tràmit.
El CB Cambrils reprèn la competició el proper 11 de gener, a la pista de l'AD Torreforta.

Hoquei

Cambrils CH 8 - Casal l'Espluga 7

Un jugador del Palautordera estira per la samarreta a un del CH Cambrils en el partit disputat aquest passat dissabte al Palau Municipal d'Esports

Handbol


CH Cambrils 22 - H Palautordera 22

L'equip sènior del Club Handbol Cambrils no va poder sumar els dos punts en el partit disputat el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports. Els cambrilencs van anar a remolc dels barcelonins durant bona part del partit, però en els últims minuts van arribar a posar-se un gol per davant. Els visitants van tornar a posar-se per davant i la reacció cambrilenca els va permetre igualar l'encontre, però no assolir una victòria que hagués estat molt important.
Ara els cambrilencs descansaran uns dies i tornaran als entrenaments ja al 2014. El proper partit serà el cap de setmana de l'11-12 de gener, a la pista de l'Handbol Cooperativa Sant Boi.

Tennis taula

Primera territorial
Vendrell "B" 5 - Autoplancha Platino Cambrils "A" 1
Àmplia derrota de l'equip cambrilenc a la pista del Vendrell. Bon joc del jugador de base cambrilenc, Marc Marchante, que no va ser suficient per aconseguir la victòria. També cal destacar l'actuació de Daniel Crespo.

Tercera territorial
Les Barques Cambrils "B" 6 - Reus Deportiu "D" 0
Contundent victòria cambrilenca i excel·lent joc dels jugadors de base: Miquel Alsina, Andreu Mestre i Pablo Alday de l'institut Ramon Berenguer IV. L'equip es manté al capdavant de la classificació.

Promoció
Salou "A" 0 - Dynamic System Cambrils "A" 5
Còmoda i àmplia victòria dels cambrilencs a Salou que es mantenen invictes. Destacades actuacions d'Andreu Mestre i Miquel Alsina.

Perruqueria Crisart Cambrils "B" 3 - Cornudella "A" 2
Victòria dels més petits del club que, a poc a poc, van trobant el seu lloc a la lliga i van aprenent. Bon joc d'Adam López de l'escola Santa Caterina de Vinyols i els Arcs i de Djordje Mikosevic de l'escola La Bòbila.

Comenta aquest article