Pilar Rus queda tercera a la prova dels 10 quilòmetres de Salou

La cambrilenca, a l'esquerra de la imatge, en la tercera posició del podi (foto de J.Sanvisens)

El passat diumenge, 15 de desembre, es va celebrar la Mitja marató i els 10 quilòmetres de Salou, cursa que ja fa 10 anys que atrau a una gran quantitat de corredors que esperen fer una de les últimes proves d'aquestes distàncies de l'any. La cambrilenca Pilar Rus va prendre part en la prova dels 10 quilòmetres.

A les 9.30 hores del matí, es va donar el tret de sortida als més de 1.100 corredors participants entre les dues categories. A pocs metres de la sortida, es va destacar un grup capdavanter, format per Albert Moreno, Jaume Jove, Miguel Godoy i Jose Maria Vilacoba entre altres. En l'apartat femení van destacar-se Sara Loeh, Diana Godoy, i la cambrilenca Pilar Rus que van marcar un ritme molt alt des dels primers quilòmetres. El primer tram es va fer molt amè, amb molta animació de públic durant tot el recorregut.

Finalment, Pilar Rus va arribar a la meta en la tercera posició amb un temps de 39’03", per darrere de Sara Loeh, primera classificada amb un temps de 38’01" i Diana Godoy que va quedar segona classificada amb un temps de 38'38".