Esports

El Club Hípic Castells tanca la temporada esportiva amb el sopar de gala de la Lliga de Tarragona al Parc Samà

Per Redacció

Genets del Club Hípic Castells que van ser premiats a la gala de la Lliga hípica de Tarragona

El passat dissabte, al Parc Samà, es va celebrar el sopar de la gala anual de la Lliga hípica de Tarragona. A l'esdeveniment hi va ser present la delegada territorial d'Esports de la Generalitat –Gemma Solé–, el president de la Federació Catalana d'Hípica –Emili Segri–, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils –Lluís Abella–, així com d'altres regidors i autoritats de les diferents poblacions que acullen les competicions hípiques.

Representant el Club Hípic Castells, hi va assistir tot l'equip de competició, acompanyat dels pares i mares dels genets, així com diferents membres del club. Durant la celebració es va fer l'entrega dels guardons als millors esportistes d'aquesta disciplina per cloure la temporada de competició d'enguany. Per part del Club Hípic Castells, Paula Baiges Parisi va quedar 4a en la reprise AP, Aida Llaves Vieites va quedar 5a en la reprise AP, Laura Català Escudero va ser 2a a la reprise 1, Josep Castells Papió va ser 1r en la reprise 2 i Arianda Diez Sans va ser 3a en la reprise 3. Tots ells, després d'una excel·lent temporada van rebre el seu reconeixement.

Cinquena posició al campionat de Catalunya de doma per equips

Aquesta temporada, el Club Hípic Castells també es va classificar per a la final de Catalunya de doma 0. L'equip format per Josep Castells, Laura Català i Ariadna Diez aconseguien un molt meritori cinquè lloc del campionat de Catalunya per equips.
A banda, aprofitant la festa, també es va fer l'acte d'entrega de galops de l'última convocatòria, on tots els genets que es van examinar van aconseguir aprovar el seu respectiu nivell.

El president i entrenador del Club Hípic Castells –Josep Castells– s'ha mostrat molt orgullós "d'aquest gran equip que tenim". Castells també ha comentat que, les properes activitats del club seran una sortida de germanor per plantar el pessebre, aquest proper dissabte, així com la propera col·laboració a la Cavalcada dels Reis Mags d'Orient, el dia 5 de gener, on hi participaran un total de 14 cavalls. Finalment, el club també participarà als Tres Tombs de Cambrils, el dia 19 de gener.

Comenta aquest article