Informació general

La Unió de Botiguers signa un conveni de 28.000 euros amb la Generalitat i l'Ajuntament per consolidar el comerç cambrilenc

Per Cristina Sierra

D'esquerra a dreta: Sílvia Coll, Came Cros, Tomàs Sierra, Mercè Dalmau i Josep Maria Recasens

El passat divendres al matí, l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–, el director del Consorci de Comerç, Artesania i Moda del departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat –Josep Maria Recasens– i el president de la Unió de Botiguers de Cambrils –Tomàs Sierra– van signar el conveni per consolidar el centre comercial a cel obert de Cambrils.

Dalmau va explicar que el conveni, de 28.000 euros, engloba totes les campanyes i promocions que fa la Unió de Botiguers durant tot l'any i va destacar l'aposta que fa l'Ajuntament per "estar al costat del sector i ajudar a que portin a terme aquestes accions comercials".

12 anys de conveni

La Unió de Botiguers ja fa 12 anys que signa aquest conveni amb el Consorci de Comerç, Artesania i Moda, que té l'objectiu de potenciar la cooperació entre les petites i mitjanes empreses comercials i de serveis que ajuden a incentivar l'activitat comercial. Josep Maria Recasens va afirmar que aquest conveni és molt important perquè "cal que hi hagi cohesió i que els comerciants no se sentin sols i els hem d'ajudar a ser més competitius. Hem d'aconseguir que sigui un autèntic destí comercial atractiu i competitiu".

Per la seva part, el president de la UB va agrair la col·laboració del consorci per continuar apostant pel comerç cambrilenc i ajudar a tirar endavant les campanyes comercials. Sierra va apuntar que des de la UB s'està treballant per endegar noves campanyes de cara l'any vinent com la targeta de fidelització, que oferirà diferents descomptes en comerços cambrilencs. "Aquesta targeta ja està implantada a Vilafranca del Penedès, Vic, la Vall d'Aran, La Seu d'Urgell i Santa Coloma de Gramenet i estem estudiant com implementar-la a Cambrils", va afirmar Sierra.

Satisfacció per les vendes de la campanya de Nadal

Per altra banda, el president de la UB va manifestar que, tot i que encara no es pot fer una valoració de la campanya de Nadal, des de l'entitat estan satisfets perquè "hi ha hagut molta afluència de gent als mercadets de Nadal i els comerciants estan contents". De cara al 2014, la UB vol repetir la campanya Cambrils, comerç de nit tant a la zona de la platja com a la vila però encara no saben els dies que ho duran a terme. "Hi ha comerciants que aposten per fer-ho en una altra data que no sigui Setmana Santa. De moment, estudiarem quins dies ho podem fer i més endavant ho farem públic", va apuntar el president de la UB.

Comenta aquest article