Informació general

El Consell Consultiu de la Gent Gran proposa organitzar més activitats per acostar-se al jovent

Per Redacció

El Consell Consultiu de la Gent Gran de Cambrils vol arribar als joves amb l’organització de més activitats intergeneracionals. Aquesta és una de les conclusions de l’última reunió d'aquest òrgan, celebrada el passat 5 de desembre. Els membres del Consell creuen que cal sensibilitzar els nois i noies del municipi sobre la vellesa i proposen engegar nous tallers i jornades de portes obertes, a més de continuar realitzant treballs amb instituts a través d’assignatures de crèdits lliures.

Una altra de les línies prioritàries que va sortir de la reunió va ser fomentar la participació de la gent gran interna en centres residencials a les activitats organitzades al municipi, ja siguin gestionades des de l’Ajuntament o bé per altres institucions o entitats. Una de les mesures per aconseguir-ho seria reservar entrades i algunes files per a cadires de rodes. Finalment, els assistents van coincidir en fer una valoració positiva de l’extens programa d’actes que es va organitzar per commemorar el dia internacional de la Gent Gran, del 28 de setembre al 3 d’octubre.  

El Consell, presidit per la regidora de Benestar Social, Lluïsa Rom, va comptar amb la participació de representants de les residències Baix Camp, Cambrils Suite i Costa Mediterrània, l'associació d'usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran, del Casal d'avis Baix Camp, de les Aules d'extensió universitària de la Gent Gran, l'associació de voluntaris Amics dela Gen Gran, la Cooperativa de Treballadores Familiars de Cambrils ScoopCL, i dels dos grups municipals de l'oposició (NMC i PSC).

Comenta aquest article