Cultura

S’obre el termini per sol·licitar les sales del Centre Cultural per exposar durant el 2014

Per Redacció

Imatge de l'Espai El Pati del Centre Cultural

Els artistes que vulguin exposar a la Sala Àmbits o a l’Espai El Pati del Centre Cultural tenen temps fins el dia 9 de gener per presentar la seva sol·licitud a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament. L’objectiu d'ambdues sales és donar a conèixer tot allò relacionat amb la creació artística i cultural a Cambrils.

Per formalitzar la sol·licitud, cal omplir una instància, presentar el currículum i una proposta concreta d’exposició amb la relació total i les dimensions de les obres a exposar i amb un mínim de 6 fotografies de l’obra més recent, a més d’incloure el títol de l’exposició i especificar el tipus d’obres que s’exposaran. Preferiblement tot aquest material, excepte la instància, s’haurà de presentar en format CD/DVD o llapis de memòria USB. Es podrà adjuntar tota la documentació gràfica o escrita que es consideri oportuna per a una millor comprensió de l’obra artística, així com un enllaç al web de l’artista si és el cas.

Les sol·licituds seran tingudes en compte segons els criteris tècnics i artístics i comptaran amb l’assessorament de professionals del món artístic. Entre d'altres, es valoraran positivament les sol·licituds presentades per entitats de Cambrils i les presentades per artistes que hagin estat guardonats o seleccionats en alguna de les edicions del Premi de Pintura Vila de Cambrils. Per contra, no es poden presentar els artistes que hagin exposat en els últims dos anys

L'Ajuntament es fa càrrec del manteniment i de l’obertura de les sales, d’imprimir 200 exemplars de cartells-invitacions de cada exposició i de la difusió. Per la seva banda, els expositors han de muntar i desmuntar la mostra. A més, en les exposicions d’obres de creació artística, l’artista farà donació voluntària d’una obra a l'Ajuntament, que passarà a enriquir el patrimoni artístic municipal i serà catalogada i inventariada.

Comenta aquest article