La regatista cambrilenca Míriam Oliva, tercera al campionat d'Espanya de Làser 4.7

La cambrilenca Míriam Oliva, a la dreta del Club Nàutic Cambrils

La regatista cambrilenca Míriam Oliva va aconseguir la tercera posició en la categoria femenina al campionat d'Espanya de Làser 4.7 celebrat aquest passat cap de setmana al Club Nàutic del Garraf. La competició va arrencar el dimecres dia 4 de desembre amb la participació de 124 regatistes vinguts d’arreu de l’Estat. La regatista del Club Nàutic Cambrils va fer un excel·lent campionat, quedant dissetena de la classificació general.

Les condicions durant tots els dies van ser molt difícils per la manca de vent. En total es van fer quatre proves. Un altre cambrilenc, Mon Cañellas va estar lluitant fins a l’última prova per situar-se en les posicions de pòdium però, finalment, va ser desè. Ismael Iess, del Club Nàutic de Gran Canària, va ser finalment el vencedor. També cal destacar la quinzena posició de l’Aleix Nogués del Club Nàutic Cambrils, que va fer un molt bon campionat. Els altres regatistes cambrilencs que hi van participar van ser Marcelo Cairo i Leandre Garcia, que van quedar en les posicions 42 i 65, respectivament.

Els regatistes cambrilencs no aturen la seva activitat. Mon Cañellas marxa la setmana vinent a Palamós per participar en la Christmas Race en làser radial. La resta formaran part del clínic que s’organitza els dies 27 i 28 de desembre al Club Nàutic Cambrils amb la presència del regatista olímpic Àlex Muscat, campió d’Espanya de la classe Finn.