Cultura

Teatre Xerinola presenta La teva dona m'enganya, una desbaratada comèdia d'embolics de parella

Per Berta Ruiz

Pere Martí i Ricard Gallego, en un moment de la representació de La teva dona m'enganya

Teatre Xerinola va presentar, el passat dissabte a la nit al Palau Municipal d’Esports, l’obra La teva dona m’enganya, de Lluís Coquard, davant d’un públic que omplia la pista del pavelló. El grup va posar en escena una comèdia d’embolics de parelles i de faldilles, en el marc de la programació dels actes de la Festa Major de la Immaculada.
La protagonista, l’Olga (Marta Gutiérrez) té una consulta d’estètica i el seu marit, el Daniel (Pere Martí), té un despatx i, ambdós comparteixen el vestíbul en el mateix bloc de pisos. El Daniel es vol separar de la seva dona, però la vol enganxar in fraganti amb un hipotètic amant. Per això, embolica al seu amic Gastó (Ricard Gallego) per a que exerceixi d’amant de la seva dona, però el seu amic s’acaba enamorant d’una companya de feina de l’Olga, la Fayna (Raquel Martínez). Enmig de tot plegat apareixen dos personatges més que són clients: la Cinta (Sandra Garriga) i el Corneli (Gerard Garriga). Tot plegat va generar un seguit d’històries amoroses embolicades, que va fer riure el nombrós públic que omplia el pavelló.

En aquesta ocasió, l’obra va ser dirigida per Nati i Josep Maria Pallisé. De fet, el mateix director ha valorat molt positivament a revistacambrils.cat, l’acollida que va tenir la representació entre el públic. Dins de l’equip tècnic també hi van participar Carlos Vargas (so), Àngels Massagué i Àngel Gutiérrez (atrezzo i vestuari), Montse Segarrés i Mercè Alay (maquillatge i perruqueria) i el mateix Josep Maria Pallisé que es va fer càrrec de la il·luminació.

Raquel Martínez i Sandra Garriga, en un moment de l'obra

Comenta aquest article