Societat

L'associació de comerciants VilaCentre valora molt positivament la Fira Regal de Nadal, que tindrà una segona edició

Per Cristina Sierra

Imatge d'una de les parades de la Fira Regal de Nadal

La plaça d'Espanya va acollir, del 5 al 8 de desembre, la Fira Regal de Nadal, impulsada per l'associació de comerciants VilaCentre. El vicepresident de l'associació –Sergi Llorente– ha fet una valoració molt positiva d'aquesta edició de la fira nadalenca, que va comptar amb la participació d'una vintena de botigues que van omplir la plaça d'Espanya. "Estem molt contents perquè la plaça estava plena, hi ha hagut molta gent i hem venut més que l'any passat", ha manifestat a revistacambrils.cat.

Durant aquests quatre dies de mercat, VilaCentre va organitzar diferents activitats pels xiquets i xiquetes, com la visita de Santa Claus, un conte de Nadal explicat per Montse Parra o diferents tallers nadalencs, com fer una postal en català i anglès. A més, també es va organitzar un curset de Nadal on es va explicar com es viu el Nadal en altres països del món. Per altra banda, l'associació va substituir els inflables que col·loquen cada any a la plaça per un servei de ludoteca pels més petits.

Segona edició de la Fira

Llorente ha explicat que l'associació prepararà una segona edició de la fira que es podria celebrar o el cap de setmana del 21 i 22 de desembre o els dies 3 i 4 de gener, just abans de Reis. "Farem una fira diferent perquè no tornarem a muntar les parades al mig de la plaça, sinó pels porxos i les botigues podran sortir al carrer". Segons ha apuntat el vicepresident, "la fira la farem, segurament, el 3 i 4 de gener per potenciar la festa dels Reis i, al mig de la plaça, prepararem diferents activitats pels nens".

De cara l'any vinent, Llorente ha manifestat que es vol incrementar el nombre de parades de la Fira Regal de Nadal, ja que enguany hi ha hagut botigues que no hi han pogut participar. "La nostra idea és posar més parades als porxos de la plaça i als carrers del costat perquè tothom hi pugui participar", ha afirmat.

Comenta aquest article