Informació general

Detingut un veí de Riudecanyes per abandonar el seu vehicle a la carretera de Montbrió després de patir un accident

Per Redacció

Agents dels Mossos d’Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Tarragona van detenir, el passat 2 de desembre un home, de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Riudecanyes, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit i un delicte de simulació de delicte. També es va detenir una dona de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Reus, per la simulació de delicte.
 
La detenció és fruit d’una investigació oberta arran d’un accident de trànsit succeït la matinada del 17 de maig de 2012, al quilòmetre 4,5 de la carretera T-312, la que va de Cambrils a Montbrió. El turisme va quedar danyat de manera considerable i els ocupants van fugir, abandonant-lo al mig de la carretera, posant en greu risc la seguretat dels altres usuaris de la via. Dos dies després, el titular del vehicle va personar-se a les dependències de la policia local de Reus i va denunciar la sostracció del vehicle, que segons ell, estava estacionat des del dia 16 de maig en un carrer de Reus. En el decurs de la investigació, el denunciant va accedir a que se li agafessin les empremtes dactilars i mostres biològiques per a ser analitzades i facilitar les indagacions policials. Aquestes mostres es van analitzar i els resultats van permetre determinar que les restes de sang trobades al vehicle accidentat pertanyien a la mateixa persona que havia denunciat el robatori.

El passat 2 de desembre es van detenir els dos ocupants del vehicle a Tarragona. A l’home se li imputen dos delictes: un contra la seguretat del trànsit i l’altre per simulació de delicte. A la dona se li imputa un delicte d’encobriment, atès que en la seva declaració va donar una versió que s’ha demostrat que era falsa. L’home va passar a disposició judicial el 5 de desembre al Jutjat d’Instrucció núm. 6 de Tarragona i el Jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Pel que fa a la dona, es va deixar sense efectes la seva detenció i haurà de comparèixer quan sigui requerida pel jutjat.

Comenta aquest article