Societat

L'encesa de l'enllumenat de Nadal i el lliurament de les Distincions Honorífiques enceten avui els actes previs a la Festa Major

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la Festa Major de la Immaculada de l'any passat

Aquesta tarda es donarà el tret de sortida al segon cap de setmana festiu emmarcat en els actes de la Festa Major de la Immaculada. A les 18 hores, la plaça de l'Ajuntament acollirà l'encesa oficial de l'enllumenat de Nadal, que comptarà amb la participació de la Coral Infantil de l'Escola Municipal de Música. Els actes continuaran a les 20 hores a la sala de plens de l'Ajuntament, amb el lliurament de les Distincions Honorífiques de Cambrils a l'Associació d'Antics Alumnes La Salle, al pilot Ivan Cervantes i al col·lectiu de les Remendadores.

Paral·lelament als actes institucionals, la plaça d'Espanya i la plaça del Pòsit faran diferents actes relacionats amb les festes nadalenques. Per una banda, a les 19 hores, hi haurà la inauguració del Mercat de Nadal i l'encesa de l'arbre nadalenc i, per altra banda, la plaça d'Espanya, que també ha instal·lat el mercat de Nadal, rebrà, des les 18 a les 20 hores, la visita de Santa Claus.

Diumenge 8 de desembre, dia central de la Festa Major

Els actes continuaran demà al migdia amb el c
oncert de dixie amb la Dixie Band Taller de Músics al passeig d'Albert i, per altra banda, dissabte, al mateix lloc, es faran una una sèrie de jocs gegants pensats per a tota la família. El mateix dia, el pavelló acollirà a la nit la representació de l'obra de teatre La teva dona m'enganya, a càrrec del Teatre Xerinola.

Els actes acabaran diumenge, dia de la Festa Major de la Immaculada. Una de les novetats d'enguany és que els Xiquets de Cambrils s'estrenaran davant el públic cambrilenc amb un pilar de 4, coincidint amb els 20 anys de la seva primera actuació a la plaça es farà l'acte de restitució de la placa commemorativa dels Xiquets de Cambrils a la façana de l'església de Santa Maria. Com cada any, la Diada començarà amb la Missa Major i continuarà amb la processó, que comptarà amb la participació de la Colla Gegantera Tota l'Endenga, el Ball de Valencians i el Ball de Bastons. La jornada festiva acabarà amb el concert de Festa Major al Palau Municipal d'Esports, a càrrec de l'Orquestra Cimarron.

Per altra banda, recordem que aquest dissabte s celebrarà el torneig de futbol 7 Vila de Cambrils.

Comenta aquest article