Societat

El cambrilenc Jordi Moretó participa en el concurs "Superhuman" de Canal Cuatro

Per Judit Pinazo



Jordi Moretó, el segon per la dreta, en un dels càstings del programa Superhuman
El cambrilenc Jordi Moretó serà un dels protagonistes del programa que Canal Cuatro estrenarà aquesta nit sota el nom Superhuman. Un concurs que té com a objectiu principal trobar les dues persones més completes a nivell físic i mental de tot l'Estat espanyol. Per això les 10 dones i els 10 homes que formen part del concurs, amb edats entre els 20 i els 40 anys, hauran de superar tot tipus de proves, d'intel·ligència, resistència física i habilitat emocional. Tot plegat per trobar dos superhumans, un home i una dona amb capacitats mentals i físiques molt superiors a la mitjana.

La seleccció dels concursants s'ha fet entre més de 2.000 persones a través de càstings a Barcelona, Madrid, València, Sevilla i Bilbao. El programa s'ha enregistrat a Los Ángeles de San Rafael, província de Segòvia, durant 40 dies. Segons explicava Jordi Moretó en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, el nivell entre els participants era molt alt i la majoria d'ells provenen o tenen alguna relació amb el món de l'esport, com és el cas de Jordi Moretó, component de l'equip Cambrils Raid Team.

Una de les raons per les quals Jordi Moretó es va presentar a aquest concurs va ser perquè no era un reality show, ja que en cas contrari, segons explicava, no ho hagués fet: "ha estat una experiència molt bona i m'ho he passat molt bé, però si hagués estat un altre tipus de programa ni m'hauria passat pel cap".

Segons explicava Jordi Moretó ha hagut de superar proves molt dures, com estar 48 hores sense menjar, o sense dormir, posar-se dins d'una piscina amb foques o recórrer 800 metres en canoa per un llac gairebé gelat. Dels 20 només tres arribaran a la final i, qui sap, potser el cambrilenc Jordi Moretó estarà entre ells.

Comenta aquest article