Societat

Un grup de 32 cambrilencs celebra la festa del seu 70 aniversari

Per Berta Ruiz

Foto de grup dels 32 cambrilencs i cambrilenques que enguany celebren els 70 anys

Un grup de 32 cambrilencs i cambrilenques van celebrar, ahir, la seva festa de 70 anys. Per encetar la jornada de celebració, els homenatjats es van donar cita a la Casa de la Vila on, per començar, es van fer la tradicional foto de grup. Després, a la sala de plens, es va iniciar la recepció institucional a càrrec de l’alcaldessa –Mercè Dalmau– i de diferents regidors del consistori. Hi van assistir Carme Cros, Ramon Llobet, Lluís Abella, Dani Milan, Antonio Laguna, Carmen Quintana, David Chatelain, Cinta Ballesté i Santi Gámez.

En el seu parlament, l’alcaldessa va felicitar tots els presents i va recordar que l’any 1943 –l’any de naixement dels homenatjats– van succeir “fets que van marcar les nostres vides, van ser temps durs però tot plegat forma part de la nostra memòria històrica. Aquell any també van néixer personatges tan destacats com Joan Manuel Serrat, Julio Iglesias o Bobby Fisher. A les vostres llars, aquell 1943 va ser molt especial perquè vau néixer vosaltres, vau passar la vostra infantesa, joventut i maduresa i, ara esteu en la vostra tercera joventut o, en la primera! Sempre depèn de les ganes de cadascú. Amb la vostra estada aquí, a l’Ajuntament, també us volem agrair el que heu fet per Cambrils i el vostre esforç realitzat, tant a la feina, al vostre barri o col·laborant amb alguna entitat. Això ha fet que Cambrils, el poble que estimem, s’hagi fet gran”. A continuació de les paraules de Dalmau, es va fer l’entrega de records a cada homenatjat.

Després de la recepció institucional, la festa dels 70 anys va seguir amb una missa a l’Ermita de la Mare de Déu del Camí on també es van fer la tradicional foto de família. A la sortida de missa, es va organitzar una ruta amb el trenet turístic i, cap al migdia, la comitiva es va adreçar fins a ElDorado, on va tenir lloc l’aperitiu i el dinar de germanor.

32 homenatjats

Els 32 participants a la festa van ser: Josep Torres Ferran, Teresina Nogués Veciana, Leonor Moretó Castellà, Rafel Parés Dalmau, Quimeta Ferré Pastó, Antonio Torres Torres, Josep M. Siuró Salvadó, Justo Manuel Muñiz Rodríguez, Josep Vernet Vidal, Evelin Growald Barrera, M. Dolors Plana Solé, Joan Expósito Cortés, Montserrat Costa Espinart, Joan Sabaté Margalef, Núria Borrull Isart, Ramon Abellà Lidón, Plàcid Rodríguez Puente, M. Teresa Vallès Guinart, Juan Antonio Paredes Jiménez, Josep Abellà Martí, M. Pilar Gibert Escoda, Salvador Gaya Guinjoan, M. del Carme Martí Massagué, Joan Prim Serra, Josep M. Crusells Berenguer, Josefina Hernández Fosch, Pepita Casas Costa, Concepció Alcaine Zaragoza, Antonio Capella Guinjoan, Nati Costa Piqué, Anna M. Ortoneda Rovira i Isabel Martí Henneberg.

Comenta aquest article