Societat

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, farà el parlament en la commemoració del Setge de Cambrils, aquest proper diumenge

Per Redacció

Un moment de la concentració de l'ANC a la commemoració del Setge, l'any passat

Aquest proper diumenge 1 de desembre es farà l'acte de commemoració del Setge de 1640 que enguany compta amb el conseller de la Presidència, Francesc Homs, com a convidat a fer el parlament. L'acte oficial començarà a 3/4 de 12 del matí, amb el seguici format pel ball de Diables els Cagarrieres; els gegants, nanos, grallers i timbalers de Tota l'Endenga, el ball de Bastons i les autoritats que des de la plaça de la Vila faran cap a la plaça del Setge. Després dels parlaments es farà l'ofrena i hi haurà l'actuació de la Coral Verge del Camí i, posteriorment, l'actuació dels diferents grups festius.

Convocatòria de l'ANC a acudir a la commemoració del Setge amb estelades

Per segon any consecutiu, l'ANC vol ser present i visible en l'homenatge als cambrilencs morts per l'exèrcit espanyol l'any 1640, després de rendir-se al setge a que va ser sotmesa la nostra vila. L'ANC fa una crida als cambrilencs a que assisteixin a la plaça del Setge a 3/4 d'11 i que portin estelades ben visibles. Segons el comunicat emès per l'ANC,  "amb respecte i amb orgull volem fer saber als nostres homenatjats que som allí per continuar defensant la nostra nació i poder recuperar-ne la llibertat."
L'ANC volia fer la seva ofrena dins de l'acte institucional però, tal i com ja va passar l'any passat, el govern municipal no ho ha permès.

Comenta aquest article