Cultura

L'Ateneu Juvenil acollirà el Cambrils Retrona on tres reconeguts bateries oferiran tres master class

Per Redacció

 
 
 A dalt, Pepo Busquets. A sota, Ángel Alonso
Aquest proper dissabte 30 de novembre, de 17 a 22 hores, l'Ateneu Juvenil acollirà el Cambrils Retrona, el primer festival de bateries i grups de percussió. El Cambrils Retrona oferirà tres master class a càrrec de tres reconeguts bateries del Camp de Tarragona: el reusenc Pepo Busquets, el vila-secà Àngel Alonso i el jove cambrilenc Nil Rom. Cadascun d'ells impartirà una master class d'entre tres quarts d'hora i una hora de durada sobre la bateria. En el cas de Pepo Busquets, a més, com a drummer anatomical, explicarà les postures correctes per a tocar la bateria i evitar tendinitis i mals d'esquena. Per la seva part, Nil Rom, de només 14 anys d'edat, és tot un expert en bateria de doble pedal. Toca amb el grup Sexpensive i, en aquests moments, es troba en procés de formació d'un nou grup. Finalment, Àngel Alonso, bateria dels No Apto, oferirà una master class de funk fusió.
A part de les tres master class previstes hi haurà l'actuació dels tambors uruguaians de la comparsa "La Celeste" i l'exhibició de Son de Tres, amb el seu flamenc fusió.
Carlos Rom, impulsor del Cambrils Retrona juntament amb el departament de Joventut de l'Ajuntament, ha volgut remarcar, en declaracions a revistacambrils.cat, el caràcter lúdic i participatiu d'aquesta trobada, "tothom que disposi d'un instrument de percussió el pot portar a l'Ateneu i entremig de les master class i també al final, es mirarà de fer una tronada general". Cal dir que l'entrada al Cambrils Retrona és gratuïta.


Nil Rom

Comenta aquest article