Societat

Un grup d’operadors russos especialitzats en l’organització de congressos i convencions visita Cambrils

Per Redacció

Grup d'operadors russos que van visitar Cambrils

Un grup d’operadors especialitzats en l’organització de congressos i convencions de Rússia, van visitar Cambrils la setmana passada, en una acció encaminada a promocionar la Costa Daurada en el segment MICE (Meeting, incentius, esdeveniments i exhibicions). Aquesta acció promocional va ser organitzada per la Diputació de Tarragona i va comptar amb el suport de Turisme de Cambrils i l’Estació Nàutica de la Costa Daurada.
 
El grup d’operadors russos, format per un total de catorze persones, va tenir l’oportunitat de conèixer el procés d’elaboració de l’oli de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, així com un tast d’oli d’enguany. També van descobrir un dels nous productes turístics d’aquest 2013, el Turisme Pesquer, de la mà de l’Estació Nàutica Costa Daurada, així com la gastronomia del municipi.
 
El grup d’organitzadors de congressos havien visitat, prèviament, durant uns dies la EIBTM, una fira de gran prestigi internacional especialitzada en turisme de negocis, que es va realitzar al recinte de Fira de Barcelona.

Comenta aquest article