Cultura

Jennifer Panebianco i els germans Herzog ofereixen el concert solidari de santa Cecília de l'Associació Cultural Vilafortuny

Per Redacció

Imatge dels joves músics cambrilencs que van oferir el concert. D'esquerra a dreta: Ferran Capella, Mikel i Ivan Herzog i la xiqueta Jennifer Panebianco

Un any més, l’Associació Cultural de Vilafortuny va organitzar el concert solidari de santa Cecília, a favor de La Marató de TV3. L’actuació, que va tenir lloc el passat divendres al Castell de Vilafortuny, va anar a càrrec de tres joves intèrprets cambrilencs.
La primera part va anar a càrrec de la violinista Jennifer Panebianco Del Monaco, acompanyada al piano per Marc Torres. Als seus 8 anys d’edat, Jennifer va demostrar que és una nena prodigi, tal com ho demostren els diferents premis internacionals que ha rebut. De forma majestuosa va interpretar diferents peces de Vivaldi, Tarini, Massenet, Fiocco y Capriccio Latino #1 compost per Alfredo Panevianco. Aquesta darrera peça la va interpretar sense acompanyament del piano. Actualment, aquesta jove cambrilenc estudia música al conservatori de Vila-seca.

Actuació dels germans Herzog

La segona part del concert va ser protagonitzada pels germans Mikel i Ivan Herzog. Ambdós van oferir un concert d’un alt nivell artístic. Al piano, l’Ivan va interpretar Milonga del Ángel (Astor Piazzola), Mikel  Allegro de Concierto (Enrrique Granados), Nocturn op.9 (Chopin ) enllaçant amb la cançó When I Was Your Man (Burno Mars). També va tocar Imagine (The Beatles) i va acompanyar al seu germà Mikel que va cantar Seria Fácil (Luis Fonsi). Ambdós germans també van cantar junts la cançó Petit país de Lluís Llach i Perdóname de Pablo Alborán. Abans de finalitzar la seva actuació, també van presentar al seu amic i company Ferran Capella. Tots tres van cantar –amb la guitarra d’Ivan Herzog– la cançó Quan tot s’enlaira i La dansa del vestit de Txarango.

La junta de l’Associació Cultural Vilafortuny ha fet una valoració molt positiva del concert i va agrair la col·laboració dels artistes. Finalment, es van aconseguir recaptar més de 500 euros que es destinaran a La Marató d’enguany.

Aspecte del castell de Vilafortuny, el passat divendres

Comenta aquest article