Informació general

Ivan Cervantes, Jeannina Sanahuja i David Callau seran guardonats amb els Premis Èxit d'enguany

Per Judit Pinazo



Jordi Savall va fer públic ahir al migdia quins seran els guardonats de l'edició dels Premis Èxit d'enguany
El proper 26 de maig, i per quart any consecutiu, la Federació d'Empresaris de Cambrils (FECAM) celebrarà les Jornades Empresarials de Cambrils amb un sopar-gala al restaurant Mas Gallau.

Enguany els tres cambrilencs premiats seran el pilot d'enduro Ivan Cervantes, la perruquera Jaennina Sanahuja i el pintor David Callau, en reconeixemement a la seva carrera professional i els èxits aconseguits fins al moment, tenint en compte que els tres guardonats són persones molt joves. Segons Jordi Savall "són tres crios amb una carrera professional excel·lent i amb això queda clar que no cal ser vell per obtenir un reconeixement de la feina feta i del seu talent".

Fins ara les jornades comptaven amb alguna activitat al matí dirigida al sector empresarial, que de moment, enguany, no s'ha previst. Segons va explicar ahir el president de la FECAM –Jordi Savall– "enguany les jornades del matí no es faran perquè l'activitat que volíem organitzar trencava una mica les jornades laborals dels empresaris als quals anava dirigida. No volíem organitzar una activitat si la gent que hi ha d'assistir no pot venir, per això estem buscant una altra fórmula encara per definir".

La gala comptarà també amb una actuació de la companyia de teatre cambrilenca La Colomada amb el seu espectacle CaBaRret i està previst que hi assisteixin un total de 200 persones.

Comenta aquest article