Esports

El Cambrils Unió presenta els seus 27 equips de futbol base

Per Lluís Rovira i Barenys

Foto dels equips de futbol base del Cambrils United, aquest passat diumenge al matí

El Cambrils Unió va fer, aquest passat diumenge 24 de novembre, la presentació dels equips del club. Un presentació que va tenir un convidat d'excepció, el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, persona molt vinculada amb Cambrils ja que hi disposa d'habitatge i d'un establiment de restauració al port.
El Cambrils Unió disposa, enguany, de 30 equips i de prop de 400 jugadors. En total hi ha tres equips de babis, sis de prebenjamins, cinc de benjamins, cinc d'alevins, tres d'infantils, dos de cadets, tres de juvenils, dos amateurs i un de veterans. Amb l'excepció dels dos equips amateurs i del de veterans, els 27 equips restants que apleguen 360 jugadors corresponents a la base del club, van congregar-se ahir a les instal·lacions esportives municipals. Primer que tot es va fer la fotografia, equip per equip, i, a continuació, es va fer la desfilada de tots els equips sota l'atenta mirada dels familiars dels jugadors.
Un cop tots els jugadors van estar sobre el camp es va iniciar la tanda de parlaments. El primer en intervenir va ser Andreu Subies que va destacar que aquesta era una presentació especial per a ell ja que viu a Cambrils. Subies va incidir en el protagonisme de la canalla, "hem de cuidar la il·lusió que tenen els nens per a jugar al futbol". A continuació va intervenir el president del Cambrils Unió, Francisco Javier Ferré, per apuntar que el club treballa per a que "Cambrils tingui el millor futbol base possible". Va tancar la tanda de parlaments l'alcaldessa, Mercè Dalmau, destacant, també, els valors de l'esport en el desenvolupament dels joves jugadors. Tot seguit es va guardar un minut de silenci, sumant-se així al Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

Comenta aquest article