Societat

Mara Osuna guanya el Concurs de disfresses de la primera edició de la Nit dels Morts

Per Redacció

Foto guanyadora del concurs de disfresses de Mara Osuna

La cambrilenca Mara Osuna ha guanyat el premi del Concurs de disfresses de la primera Nit dels Morts de Cambrils, que es va organitzar el passat 31 d'octubre a l'Ateneu Juvenil. Aquest passat dijous, 21 de novembre, l'alcaldessa –Mercè Dalmau– acompanyada de la regidora de Joventut –Laura Mellau– van fer-li entrega del premi: dues entrades al parc temàtic PortAventura.

Recordem que els participants a la festa, es van fer fotografies disfressats davant del photocall creat per a l’ocasió i que aquestes es van penjar al compte de Facebook de Joventut Cambrils la mateixa matinada de l’1 de novembre. Des de l’1 de novembre fins al dia 21, els usuaris van poder votar la millor foto clicant l'opció "m'agrada". Finalment, la imatge de Mara Osuna és la que va acumular més "m’agrada" i va resultar la guanyadora del concurs.

Mig miler d’assistents a la Nit del Morts

Prop de mig miler de persones van omplir dijous 31 d’octubre la sala de concerts de l’Ateneu per viure la primera Nit dels Morts, organitzada pel departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils i que va comptar amb la participació dels dj’s cambrilencs Ivan Cruz, Ivan Rose i Danny Gomez. La nova proposta, emmarcada dins del Pla Local de Joventut, va ser un èxit de públic i de funcionament, i va servir com a prova pilot de cara a les festes temàtiques que la regidoria preveu dur a terme als centres escolars properament.

La regidora de Joventut –Laura Mellau– i l'alcaldessa –Mercè Dalmau– van fer-li entrega del premi del concurs

Comenta aquest article