Cultura

Jaume Borràs presenta el seu llibre El dit a l'ull a Montbrió del Camp i a Mont-roig del Camp

Per Elena Martí



Manuel Rivera, Ignasi Martí, Jaume Borràs i Vicenç Ferrer en la presentació del llibre El dit a l'ull, a Montbrió del Camp
El diumenge passat, 17 de novembre, es va presentar el llibre El dit a l'ull de Jaume Borràs a la Casa de Cultura de Montbrió del Camp i dos dies més tard, el dimarts 19 de novembre, ho feia a la biblioteca Joan Miró, de Mont-roig del Camp. Aquest llibre, publicat per l'Editorial Silva, recull 128 articles dels 151 que ha publicat a Revista Cambrils com a col·laborador des del 2001. Recordem que el passat 4 d'octubre es va fer la primera presentació a Cambrils amb una sala d'actes plena a vessar.

Actualment, Jaume Borràs i Galceran viu a Montbrió, on hi va néixer, i treballa com a professor a l'IES Antoni Ballester de Mont-roig del Camp. La presentació del llibre a Montbrió, va anar a càrrec de Jaume Borràs, autor del llibre, d'Ignasi Martí, qui va fer el pròleg, de Manuel Rivera, de l'Editorial Silva i de Vicenç Ferrer, Alcalde de Montbrió. Després de la introducció de Manuel Rivera, Ignasi Martí, historiador i col·laborador de Revista Cambrils, va presentar l'autor remarcant els vincles socials i culturals entre Cambrils i Montbrió, dues poblacions molt unides entre sí. Jaume Borràs va agrair a Revista Cambrils que ha pogut escriure lliurement sobre temes que li ha interessat, amb to crític, ja que sense crítica no es pot millorar la societat. Finalment va tancat l'acte l'alcalde de la població, Vicenç Ferrer,  agraint l'assistència al nombrós públic de la sala.

La presentació de Mont-roig va tenir els mateixos protagonistes que a Montbrió amb l'excepció de l'alcalde d'aquesta població que, en aquest cas, va ser substituït per la presidenta del Centre d'Estudis Mont-rogencs, Assumpció Pellicer.

Comenta aquest article