Can Bosch i Rincón de Diego mantenen, un any més, la seva estrella Michelin
![]() |
![]() |
A dalt, Joan Bosch amb la seva esposa Montserrat
Costa, del restaurant Can Bosch. A sota, Diego Campos amb la seva esposa Montserrat Albiol, del restaurant Rincón de Diego, en una imatge d'arxiu |
La gastronomia catalana suma noves estrelles
La gastronomia catalana ha augmentat en nou el nombre d'estrelles Michelin que tenia fins ara. Enguany, han estat reconeguts els restaurants 41° i Tickets, d'Albert Adrià, tots dos a Barcelona; el Malena, de Lleida; L'Ò, al Mont Sant Benet; Les Moles, a Ulldecona; El Poblet, de València; Monastrell, d'Alacant; BonAmb, de Xàbia i Cal Paradís, a la Vall d'Aba. A més, la recuperen també L'Angle i Gaig, comptats com a nous restaurants arran del canvi de local que han fet durant l'últim any. No obstant, no hi ha hagut cap restaurant català que hagi obtingut la tercera estrella, a la qual aspirava el restaurant Àbac de Barcelona de Jordi Cruz. El Celler de Can Roca de Joan Roca (Girona) i el restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda (Barcelona) segueixen mantenint les tres estrelles Michelin.