Societat

Can Bosch i Rincón de Diego mantenen, un any més, la seva estrella Michelin

Per Redacció

 
 
A dalt, Joan Bosch amb la seva esposa Montserrat Costa, del restaurant Can Bosch. A sota, Diego Campos amb la seva esposa Montserrat Albiol, del restaurant Rincón de Diego, en una imatge d'arxiu
Els restaurants cambrilencs Can Bosch i Rincón de Diego conserven l'estrella Michelin en la guia de l’any 2014. El restaurant Can Bosch manté l'estrella Michelin per 29è any consecutiu mentre que el restaurant Rincón de Diego l'obté per novè any consecutiu. Els dos restaurants cambrilencs, juntament amb el restaurant el Torreó de l'Indià, de Xerta, i, com a novetat d’enguany, Les Moles d’Ulldecona, són les úniques estrelles Michelin de la demarcació de Tarragona. La notícia es va donar a conèixer, ahir dimecres, a la gala celebrada al Guggenheim de Bilbao per presentar la nova edició de la guia gastronòmica d’Espanya i Portugal.

La gastronomia catalana suma noves estrelles

La gastronomia catalana ha augmentat en nou el nombre d'estrelles Michelin que tenia fins ara. Enguany, han estat reconeguts els restaurants 41° i Tickets, d'Albert Adrià, tots dos a Barcelona; el Malena, de Lleida; L'Ò, al Mont Sant Benet; Les Moles, a Ulldecona; El Poblet, de València; Monastrell, d'Alacant; BonAmb, de Xàbia i Cal Paradís, a la Vall d'Aba. A més, la recuperen també L'Angle i Gaig, comptats com a nous restaurants arran del canvi de local que han fet durant l'últim any. No obstant, no hi ha hagut cap restaurant català que hagi obtingut la tercera estrella, a la qual aspirava el restaurant Àbac de Barcelona de Jordi Cruz. El Celler de Can Roca de Joan Roca (Girona) i el restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda (Barcelona) segueixen mantenint les tres estrelles Michelin.

Comenta aquest article